Star Wars Battlefront II: Officiële Starfighter Assault Gameplay-Trailer

Ben jij klaar om in de cockpit van een supersnelle TIE Interceptor of Nimble A-wing te springen? In de nieuwe Starfighter Assault-modus in Star Wars Battlefront II kunnen spelers hun ultieme Star Wars fantasieën uitleven en een vooraanstaande piloot worden in epische ruimtegevechten die op verschillende locaties plaatsvinden in alle drie de tijdperken uit de Star Wars-films. Ruimtegevechten zijn enorm verbeterd en uitgebreid met betere besturing, meer aanpassingsmogelijkheden en nieuwe manieren van samenspel en teamwork waarin een nieuw klassensysteem wordt gepresenteerd.

 Krijg alvast een eerste indruk van een aantal van de legendarische schepen die de speler kan besturen in zware gevechten waar enorm veel vanaf hangt in Star Wars Battlefront II: Official Starfighter Assault Gameplay Trailer.

 Zorg ervoor dat je de EA Live Show op Gamescom, die gestreamd zal worden op EA.com op 21 Augustus om 18:30 CET, niet mist zodat je de de Starfighter Assault live gameplay reveal mee kunt maken. 24 spelers zullen het tegen elkaar opnemen in een heftig gevecht op de Fondor: Imperial Shipyard map, waarin de deelnemers rond zullen vliegen in een Imperial Star Destroyer compleet met supersnelle fighters, krachtige bombers, verschillende hero ships en meer.