EA KONDIGT HET DE SIMS 4 HONDEN EN KATTEN EXPANSION PACK AAN

Leg je pootjes op het pluizigste uitbreidingspakket van De Sims 4, verkrijgbaar vanaf 10 november op PC en Mac

Bekijk de aankondigingstrailer hier.

SCHIPHOL-RIJK, Nederland – 21 augustus 2017 Het leven is beter met honden en katten! Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) en Maxis hebben vandaag aangekondigd dat het De Sims™ 4 Honden en Katten Expansion Pack op 10 november naar de PC en Mac komt. Het langverwachte uitbreidingspakket geeft spelers de kans om het knuffelige gezelschap en de grappige verrassingen van honden en katten in het dagelijkse leven van hun Sims te ervaren. Met het gloednieuwe hulpmiddel Creëer-een-huisdier kunnen spelers de perfecte huisdieren maken en ontwerpen. Kies uit een breed aanbod van honden- en kattenrassen om echt iets unieks neer te zetten. Pas de vachten van je pluizige vriendjes aan met de mafste patronen of stem de stippen en strepen van ingame huisdieren af op levensechte huisdieren. Voor de allereerste keer zijn er ook speciale outfits en accessoires beschikbaar om de look helemaal af te maken met specifieke eigenschappen zodat elk huisdier zowel qua karakter als qua uiterlijk uniek is. 

De Sims 4 Honden en Katten biedt fans een aantal van de snoezigste en meest charmante huisdieren die ze ooit hebben gezien in De Sims. Van honden en katten tot puppy’s en kittens, de nieuwe gereedschappen voor het aanpassen van huisdieren zijn zo flexibel en uitgebreid dat spelers bijna alles kunnen maken wat ze maar kunnen bedenken,” aldus Executive Producer, Lyndsay Pearson. “We weten hoezeer onze community hun vierpotige vriendjes als onderdeel van hun familie zien en ik vind het dan ook geweldig om te zien wat het team tot leven heeft weten te brengen.”

De unieke eigenschappen van dieren worden ontdekt als Sims hun dieren verzorgen, trainen en er spelletjes mee spelen. Een gloednieuwe dierenartspraktijk geeft spelers de kans om hun droom van het runnen van een eigen dierenkliniek na te jagen, toegewijd personeel in dienst te nemen, diagnoses te stellen en dieren te verlossen van lastige vlooien of bizarre aandoeningen.

De Sims 4 Honden en Katten breidt De Sims 4 verder uit met het prachtige kustplaatsje Brindleton Bay, een gloednieuwe wereld. Hier kunnen Sims hun huisdieren laten apporteren bij de haven, een wandeling maken naar de vuurtoren, het park bezoeken om een hindernisbaan op te zetten, andere baasjes ontmoeten, en zelfs zwerfdieren vinden die Sims een liefdevol thuis kunnen geven!

Het De Sims 4 Honden en Katten Expansion Pack is nog niet door de PEGI geclassificeerd. Ga voor meer informatie en het reserveren van De Sims 4 Honden en Katten naar https://www.thesims.com/nl_NL/.