Spelers vieren feest met de terugkeer van Solstice in Destiny 2

Dit gratis evenement geeft spelers de kans om nieuwe beloningen en gear te bemachtigen, waaronder een Legendary Stasis Hand Cannon

Bekijk hier de nieuwe trailer

Woensdag 20 juli 2022 – Eva Levante geeft een groot feest in de Tower, want Solstice is terug! Spelers van over de hele wereld kunnen gratis deelnemen aan dit in-game-evenement van 19 juli tot 9 augustus.

Guardians die meedoen aan het evenement ontvangen automatisch een nieuwe set Solstice-armor. Daarnaast maken ze kans op een nieuwe Legendary Stasis Hand Cannon genaamd ‘Something New’. Ook kunnen spelers meedoen aan Bonfire Bash, een nieuwe activiteit waarin spelers golven met vijanden moeten verslaan.

Bij de Eververse Store is een nieuwe reeks cosmetics met een zomerthema verkrijgbaar. Spelers kunnen ook een nieuwe Event Card ophalen om gratis beloningen te verdienen. Het is mogelijk om deze Event Card te upgraden. Met deze upgrade ontgrendelt de Event Card nog meer Solstice-cosmetics.

Spelers kunnen een nieuwe Seal en de titel ‘Flamekeeper’ verdienen in Solstice. Dit doen ze door Event Challenges te voltooien. Eenmaal voltooid, is het mogelijk om de bijbehorende collectible medallion pin te kopen. Wie de inleidende Solstice-quest voltooit, kan ook het exclusieve Solstice 2022-shirt kopen. Deze items worden vrijgespeeld via het Bungie Rewards-programma en zijn te koop in de Bungie Store.

Voor meer informatie en assets over het Solstice-evenement, The Witch Queen en Destiny 2 kun je terecht op de Bungie Press Portal.