Happy Horizon & Vertigo 6 lanceren nieuw TikTok-label

Vortex Agency specialiseert zich in marketingcampagnes op het razendpopulaire videoplatform

21 juli 2022, Eindhoven/Arnhem –  Bureaugroep Happy Horizon lanceert samen met Vertigo 6 een nieuw label dat zich volledig richt op TikTok-campagnes. Onder de naam Vortex Agency verzorgt het label concepting, videoproductie, influencermarketing en advertising op TikTok. Vortex Agency wordt geleid door Bart Kampschreur van Vertigo 6.

TikTok is het snelstgroeiende platform
Kampschreur, sinds 2014 werkzaam bij Vertigo 6, verzorgde de afgelopen jaren lokale campagnes op TikTok voor internationale merken als ASUS, Logitech en Asmodee. “TikTok is het snelstgroeiende social platform en heeft al meer dan 3 miljoen gebruikers in Nederland. TikTok-video’s hebben een hele typische, eigen stijl en de formaten lenen zich niet voor standaard commercials. Organisaties die jongeren willen bereiken en activeren voelen aan dat er kansen liggen op TikTok, maar weten vaak niet hoe ze die moeten benutten. We kijken er naar uit om onze ervaring in te zetten om merken te begeleiden op dit jonge platform.”

Nieuw, specialistisch label
Walter van de Wege, CEO bij Happy Horizon: “Happy Horizon biedt specialistische kennis op ieder gebied van creative digital marketing. Gezien de enorme populariteit van TikTok en de groeiende vraag aan klantzijde, is Vortex Agency een logische stap en een waardevolle toevoeging aan onze groep. De lancering van Vortex Agency maakt het mogelijk om organisaties nog beter te bedienen op TikTok. Wij verwachten dat TikTok een essentieel onderdeel wordt van iedere campagne met een jonge doelgroep. En die jonge doelgroep wordt met de dag steeds meer ‘volwassen’.”

Kampschreur voegt toe: “De afgelopen jaren hebben wij geleerd hoe we jongeren via dit platform kunnen activeren met creatieve content en getalenteerde influencers. We zijn ontzettend blij dat Happy Horizon ons de kans biedt om dit verder uit te bouwen in de vorm van een nieuw, specialistisch label.”

Kijk voor meer informatie over Vortex Agency op www.vortexagency.nl