Soundtrack Need for Speed Heat onthuld

Veelzijdige tracklist telt 58 nummers, nu beschikbaar op Spotify, Apple Music en Deezer

Donderdag 31 oktober 2019 – EA en Ghost Games hebben vandaag de officiële soundtrack voor Need for Speed Heat onthuld, en deze is nu beschikbaar op Spotify, Apple Music en Deezer.

De soundtrack bevat een indrukwekkend aantal van 58 energieke nummers, inclusief French Montana’s laatste samenwerking met Cardi B en Post Malone (de single ‘Writing on the Wall’), evenals R&B belofte Melii en EDM pioniers als Chase & Status. Andere getalenteerde artiesten die zijn te vinden op de soundtrack zijn 2 Chainz, A$AP Ferg, Toro y Moi, Diplo, Bonobo, Denzel Curry en nog veel meer. Het geluid van Palm City is veelzijdig, en beslaat een breed spectrum aan muzikale culturen. Bekijk de volledige tracklist hieronder.

De Need for Speed Heat-soundtrack bevat daarnaast een originele score van de Braziliaanse componist Pedro Bromfman, wie vooral bekend is door zijn werk voor de Netflix-serie Narcos en de meest Braziliaanse hitfilm Elite Squad. Bromfman’s composities ademen de ‘latin cultuur’ van Palm City. Deze originele score wordt toegevoegd aan de afspeellijst op streamingplatformen als de game wordt uitgebracht.

Need for Speed Heat is de ultieme straatracer die de speler de mogelijkheid geeft om een kat- en muisspel te spelen met de politie. De game brengt verdieping en uitbreiding voor alles waar fans van de Need for Speed franchise van houden: customization, authentieke, urban autocultuur en een indringend verhaal dat je direct in de game sleurt. Need for Speed Heat is vanaf 8 november 2019 verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

Beluister de lijst hier