DE VOLLEDIG AANPASBARE, MODULAIRE ASTRO C40 TR CONTROLLER IS NU BESCHIKBAAR IN DE BENELUX

ASTRO’s eerste professionele controller voor PlayStation® 4 en PC is ontworpen om de hoge druk en intensiteit van competitief gamen te weerstaan

LEUSDEN – 1 november 2019 – ASTRO Gaming, een continu innoverende leider in geavanceerde gamingapparatuur, is altijd grensverleggend met wat professionele gamers van hun audioapparatuur kunnen verwachten. In november 2018 heeft ASTRO deze expertise verder uitgebreid naar de categorie professionele controllers met de lancering van de ASTRO C40 TR Controller in de Verenigde Staten. Vandaag kondigen we met groot genoegen de beschikbaarheid van deze controller in de Benelux aan.

De modulaire en volledig personaliseerbare ASTRO C40 TR is de nieuwste toevoeging aan de best verkochte Tournament Ready (TR)-serie, biedt competitief voordeel en is aanpasbaar voor elke spelomgeving, van professionele toernooien tot head-to-head wedstrijden met vrienden. De nieuwe ASTRO C40 TR Controller is een officieel gelicentieerd product voor PlayStation® 4, inclusief compatibiliteit met Windows™-pc’s.

“Onze producten hebben het esportslandschap drastisch veranderd – waardoor de prestaties van de spelers en teams sterk zijn verbeterd”, aldus Aron Drayer, vicepresident marketing, ASTRO Gaming. “Onze nieuwe ASTRO C40 TR Controller is de volgende natuurlijke evolutie van onze voortdurende toewijding aan esports, pro-gaming en gamers in het algemeen. Na meer dan twee jaar van ontwikkeling en het integreren van feedback van pro-gamers, kijken wij er enorm naar uit de C40 TR definitief in de handen van klanten te leggen. De C40 TR zal letterlijk een gamechanger zijn.”

De ASTRO C40 TR Controller levert de beste functies en premium onderdelen in een ergonomisch comfortabele controller die bestand is tegen intensief gebruik door professionele gamers. De controller is vanaf de basis ontworpen met professionele gamers en professionele toernooien in het achterhoofd – pro’s, hardcore gamers en andere gamers die meer van hun gaming-apparatuur eisen, zullen veel vinden om van te houden in ASTRO’s nieuwe controller. De nieuwe C40 TR biedt vervangbare analoge sticks en D-pad modules, verwisselbare posities van de analoge stick en D-pad, variabele lengte van de analoge stick, programmeerbare knoppen aan de achterzijde, geavanceerde software compleet met analoge stick en trigger sensitivity control, on-board button remapping, aangepaste profielen en meer.

De belangrijkste kenmerken zijn onder andere:

  • VERVANGBARE EN VERWISSELBARE ANALOGE STICKMODULES: Wissel snel en eenvoudig de analoge stick of D-Pad modules voor constant nauwkeurige prestaties. Stel de controller in op een offset- of parallelle configuratie. Vervangbare stick caps zorgen voor extra aanpasbaarheid voor een competitief voordeel.
  • GEÏNTEGREERDE, AANPASBARE KNOPPEN AAN DE ACHTERZIJDE: Optimale knopindeling aan de achterzijde zorgt voor een superieure ergonomie die de precisie verbetert tijdens kritieke momenten. Button remapping stroomlijnt de controller voor elk genre en elke speelstijl en verbetert de responstijd en nauwkeurigheid. Pas de knoppen aan en sla de configuratie direct op in de controller zonder dat er pc-software nodig is.
  • ASTRO PERSONALISATIESOFTWARE: ASTRO’s software verhoogt de veelzijdigheid en nauwkeurigheid van de C40 TR exponentieel. Maak profielen aan die direct vanuit de controller kunnen worden gewisseld. Pas de trigger- en stick sensitivity aan, configureer knoppen, tweak EQ, audio-output, mic out en sidetone.
  • BEDRADE/DRAADLOZE MODUS: Met de ingebouwde modusschakelaar kan er snel geschakeld worden tussen de bedrade modus en ASTRO’s eigen 2.4 GHZ draadloze modus afhankelijk van gaming-omgeving. Beide bieden een lage responstijd voor prestaties van professioneel niveau.
  • DRAADLOZE AUDIO: De C40 TR Controller levert hifi-geluid en voicechat in de bedrade en draadloze modus via de 3,5mm-aansluiting. De C40 biedt gamegeluid en voicechat in de draadloze modus. Compatibel met elke gaming headset met een 3,5mm jack aansluiting.
  • TRIGGER STOPS: Activeer snel een eenvoudig trigger stops, die de trigger-afstand van de trigger aanpassen, om supernauwkeurige prestaties mogelijk te maken in de meeste FPS-titels.
  • BATTERIJLEVENSDUUR VAN 12 UUR: Gaat langer mee dan je gamesessie met een batterijlevensduur van maximaal 12 uur.
  • INCLUSIEF TRAVELCASE: Bescherm uw controller, modules, stick caps en berg netjes op in de travelcase.
  • TOURNAMENT READY: Klaar voor elke omgeving, de TR-lijn van ASTRO Gaming-producten leveren premium design en prestaties voor elk type gamer. Alle Tournament Ready-producten zijn ontworpen en ontwikkeld om te voldoen aan de veeleisende specificaties van professionele spelers.

 

Prijs en beschikbaarheid

De nieuwe ASTRO C40 TR Controller is per direct te pre-orderen bij Bol.com, Coolblue, Media Markt, Gamegear en de ASTRO-website voor €199. De controller zal eind november leverbaar zijn via de genoemde kanalen. De C40 TR is beschikbaar voor PlayStation® 4 en Windows™ PC.