SLAM! EN EA SPORTS KONDIGEN FIFA 21-WEEK AAN

FIFA 21-gasten zoals Ruud Gullit, Sierd de Vos, Firebeatz en Qucee hele week live in de SLAM! studio

Naarden, 5 oktober 2020 –  “Ratatatata! Koekoek! Gooooooaaaaalllll!” Vanaf vrijdag 9 oktober zijn de stemmen van Ziggo Sport commentator Sierd de Vos en NOS commentator Jeroen Grueter weer in menig Nederlandse huiskamer te horen, want dan verschijnt het nieuwste deel in de FIFA-reeks, FIFA 21, in de winkel. Om de release van The World’s Game te vieren, slaan radiozender SLAM! en EA Sports deze week de handen ineen. De gehele week staat Club Ondersteboven, het avondprogramma op SLAM!, geheel in teken van FIFA 21.

Bekende gasten tijdens Club Ondersteboven
Vanaf vandaag tot en met aanstaande donderdag ontvangt radio-dj Gijs Alkemade meerdere bekende Nederlanders in de studio. Zo komen o.a. Ruud Gullit, Sierd de Vos en influencer Qucee vertellen over hun eigen FIFA 21-avonturen en laten zij tijdens de show hun skills zien in de speciaal ingerichte FIFA 21-gameroom. Vanavond om 19:00 uur trappen het esportsteam Team Gullit en ook Sierd de Vos, Ziggo Sport commentator, de week af. Ze schuiven aan in de studio om te vertellen over FIFA 21-ervaringen dit jaar. Daarnaast krijgen ook andere bekende gasten, waaronder influencer Ta Joela, straatvoetballers Edward ‘The Godfather’ van Gils en Issy ‘Hitman’ Hamdaoui, de kans om als allereerste de nieuwe game uit te proberen. Op woensdagavond sluit Firebeatz de avond feestelijk af met hun nieuwste beats uit de game.

Sander de Vries, Digital Director bij RadioCorp vertelt: “FIFA is een begrip! Onder de SLAM!-luisteraars bevinden zich veel fanatieke gamers. We zijn dan ook erg blij dat we de krachten kunnen bundelen met EA Sports en de lancering van het nieuwe spel mogen bewerkstelligen. De samenwerking tussen SLAM! en EA Sports sluit aan bij SLAM! als multimediaal platform. Als één van de weinige radiostations heeft SLAM! naast radio, ook online een groot bereik. Iedere avond kijken er via SLAM! TV en de online kanalen van SLAM! veel luisteraars mee in de studio van Club Ondersteboven. Zeker in de doelgroep Millennials en Gen Z. Tijdens de FIFA 21-week bij Club Ondersteboven zetten wij dan ook al onze kanalen in om de gewenste impact te bereiken. Er gaan mooie dingen gebeuren deze week!”

Luisteraars maken iedere dag kans op FIFA 21
Vanaf maandag maken SLAM!-luisteraars in ieder programma kans op FIFA 21. Hoort de luisteraar Sierd de Vos voorbij komen met zijn bekende kreet ‘GOAAAAALLL’, dan moet er zo snel mogelijk gebeld worden naar de studio om kans te maken. Degene die het snelst reageert op de oproep mag als één van de eerste Nederlanders aan de slag met de nieuwe game.

FIFA 21 wordt ontwikkeld door EA Vancouver en EA Romania en is vanaf 9 oktober 2020 wereldwijd verkrijgbaar voor PlayStation®4, Xbox One en pc via Origin™ en Steam. Sluit je aan bij de EA SPORTS FIFA-community op Facebook en op Instagram of volg ons op Twitter @easportsfifa.