Sjoerd Cornelisse versterkt Vertigo 6

Arnhem, 17 maart 2020 – Marketing- & PR-bureau Vertigo 6 versterkt haar team als gevolg van een groeiend aantal projecten. Sjoerd Cornelisse treedt per direct in dienst als Junior Marketing & PR Executive met een specialisatie in design en social content.

Sjoerd heeft Digitale Media en Communicatie aan de Hogeschool Utrecht gestudeerd. Tijdens zijn studie liep hij stage bij Radio Corp, waarin hij voor SLAM! onderzoek deed naar influencermarketing. Ook ontwikkelde hij content voor de esports-social-media-kanalen van Feyenoord en andere profclubs in de rol van Creative Designer bij Bundled.

Cornelisse is erg blij met zijn nieuwe functie. “Vertigo 6 heeft een geweldig klantportfolio en biedt mij de mogelijkheid mij breed te ontwikkelen. Van socialmediamanagement en influenceractivaties tot het ontwikkelen van mediacampagnes. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan!

Sjoerd is gedreven, zeer enthousiast en heeft veel affiniteit met de merken waar we voor werken. Daarnaast heeft hij een frisse kijk op design en weet hij veel van socialcontentstrategie. We zijn erg blij dat Sjoerd deel uitmaakt van het team“, aldus Mike Hendrixen, oprichter van Vertigo 6.

Vertigo 6 is gespecialiseerd in jongerenmarketing en is onder andere werkzaam voor Electronic Arts, ASUS, Logitech, New Balance, Koch Media, Run2Day, Trek, Studiekeuze123 en Jagex.

Meer informatie op www.vertigo6.nl