Team Sonic Racing

SEGA brengt nieuwe Supersonic Beats uit van Team Sonic Racing

Zet het volume hoger, Sonic Fans! Vandaag heeft SEGA gloednieuwe muziek uitgebracht van de ultieme team-based race ervaring, Team Sonic Racing. Jun Senoue, de iconische componist van de Sonic serie, heeft samen met het muzikale duo Hyper Potions, een nieuw nummer voor de racetrack Market Street van Team Sonic Racing gemaakt.

Na hun succesvolle samenwerking voor de supersonische remix van “Time Trials” in Sonic Mania Plus, bundelt het team opnieuw de krachten voor een toegift in Team Sonic Racing. Maak je klaar voor de rit met de nieuwe beat “ MARKET STREET”: https://youtu.be/p3OXj87D0Tc

Team Sonic Racing is ontwikkeld door de bekroonde studio Sumo en is de ultieme arcade ervaring met een snelle competitieve racestijl, met je favoriete personages en omgevingen van het hele Sonic Universe. Race samen en win in de online multiplayer- of lokale coöpmodus met behulp van de dynamische teammechanica en voertuig-aanpassingsfuncties om als eerste over de finish line te racen. Team Sonic Racing zal zowel fysiek als digitaal op 21 mei 2019 op Sony PlayStation®4, Microsoft Xbox® One en Nintendo Switch™ verschijnen, met een digitale release op PC.

Voor pre-orders van de fysieke editie, bezoek www.teamsonicracing.com. Details van digitale pre-order zullen op een later tijdstip beschikbaar zijn. Om op de hoogte te blijven van het nieuws over Sonic the Hedgehog, volg Sonic op Twitter, Instagram en Facebooken abonneer op het Twitch-en YouTube kanaal.

Ga voor meer informatie naar www.sonicthehedgehog.com.