Schoenenmerk Palladium viert de lancering van Destiny 2: Shadowkeep met exclusieve samenwerking

15 oktober 2019 – Om de lancering van Destiny 2: Shadowkeep te vieren gaat het Franse schoenenmerk Palladium een samenwerking aan met de wereldberoemde, onafhankelijke videogame-ontwikkelaar Bungie. Samen gaan zij een ​​tweetal exclusieve Pampa Baggy-laarzen lanceren die speciaal zijn ontwikkeld met de wereld van Destiny in gedachten. Pre-orders zijn vanaf vandaag beschikbaar in de Verenigde Staten en vanaf 18 oktober in Europa via de officiële website van Palladium.

Exploratie ligt Palladium nauw aan het hart en het trekt zichzelf met deze samenwerking uit de exosfeer van de aarde. Palladium heeft voor de echte Destiny-fans nieuwe schoenen ontwikkeld voor avonturen op onze planeet, terwijl Bungie je met de Destiny-saga meeneemt naar de grenzen van de ruimte.

De schoenen bestaan uit twee zogeheten Pampa Baggy-stijlen, namelijk de Pampa Baggy Lunar Crew en Pampa Baggy Taikonaut. Elk paar is voorzien van het kenmerkende Tricorn-symbool van Destiny en bemanningsstickers die zijn achtergelaten uit verlaten onderzoekslaboratoria en kolenschepen uit Destiny’s Gouden Eeuw. De laarzen zijn ook voorzien van het logo van Destiny’s First Light-maanlocatie in het Chinees, met 曙光 (Shǔguāng), “Dawn” en “First Light”-tekens.

De Pampa Baggy Taikonaut-laarzen zijn geïnspireerd op de in-game Taikonaut Exotic helmet, die werd gedragen door de eerste Chinese bemanning die de maan in het universum van Destiny heeft gekoloniseerd. De laarzen zijn verkrijgbaar in een “vaporous grey” kleur met “forged iron” en “matte gold” accenten. De Pampa Baggy Lunar Crew-laarzen zijn voorzien van een ietwat feller kleurenpalet dat lijkt op de kleur van maanstenen. Het wordt daarom ook een ‘vapor’-kleur genoemd. Deze laarzen zijn voorzien van Chinese emblemen uit de verlaten onderzoekscentra van de maan in het universum van Destiny. Elk paar Destiny Pampa Baggy’s zit in een doos die is voorzien van een hemelkaart en radialen, die overeenkomen met Destiny’s “mythische” esthetiek.

Of het nu gaat over het verkennen van het zonnestelsel, het ontdekken van de overblijfselen van Destiny’s Gouden Eeuw, het verslaan van vijanden, het ontdekken van schatten of het smeden van nieuwe intergalactische banden, de behoefte om de uitgestrekte grenzen op te zoeken die zijn uitgestippeld in de Destiny-games weerspiegelt Palladium’s daadkracht om dingen te verkennen.

Pre-orders zijn vanaf vandaag beschikbaar in de Verenigde Staten en vanaf 18 oktober in Europa via de officiële website van Palladium. De Palladium x Destiny-collectie is slechts in beperkte hoeveelheden beschikbaar vanaf €119,95.