Garfield Kart: Furious Racing scheurt op 7 november naar PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch

Het wereldberoemde stripboekfiguur neemt het op tegen zijn vriendjes in een doldwaze racegame

Amstelveen, 17 oktober 2019 – Mindscape en Microïds kondigen vandaag aan dat de doldwaze racegame Garfield Kart: Furious Racing vanaf 7 november in de winkels ligt. De wereldberoemde kat en zijn vriendjes nemen het tegen elkaar op in een humoristische racegame waarin alles mogelijk is. De game verschijnt voor PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch en heeft een prijskaartje van €34,99.

Garfield Kart: Furious Racing is een eerbetoon aan de dikke, luie, oranje kat “Garfield” die je wellicht kent van de korte komische strips en telt acht bekende personages met ieder een eigen kart die met tientallen accessoires kunnen worden aangepast. Ieder personage heeft zijn eigen kenmerken en een unieke rijstijl. Dit betekent dat wanneer je als winnaar over de finishlijn wil gaan, je strategische keuzes moet maken die bij je speelstijl passen. In de game heb je ook toegang tot gekke bonus objecten. Deze kun je gebruiken om jezelf te verdedigen en je voorsprong te vergroten, of om je tegenstanders aan te vallen en de afstand te verkleinen.

In Garfield Kart: Furious Racing zijn zestien iconische circuits te ontdekken die allemaal gebaseerd zijn op de wereld van de beroemde, luie maar altijd hongerige, rode kater Garfield. De game is perfect om met vrienden en familie te spelen via split-screen races met vier spelers, of in online races tot acht spelers. Nintendo Switch-spelers kunnen zelfs gebruik maken van een lokale, draadloze verbinding om zo met acht verschillende consoles tegen elkaar te spelen. Verder kent de game drie verschillende modi: Grand Prix, Single Race en Time Trial.

Garfield Kart: Furious Racing kan vanaf nu worden gereserveerd en is vanaf 7 november beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. De game gaat €34,99 kosten.