Samenwerking tussen HAEVN en ASUS resulteert in release van gloednieuwe muziekvideo voor ‘Throw me a line’

Bekijk de nieuwe muziekvideo Throw me a line van HAEVN hier: 

 

 Amsterdam, 8 januari 2021 – De samenwerking van ASUS en HAEVN, waarbij de ZenBook-laptops centraal stonden, komt tot een hoogtepunt met de release van de nieuwe muziekvideo van HAEVN: Throw me a line. Deze muziekvideo is vanaf vandaag vanaf 20:00 uur te zien op YouTube en nu al te beluisteren via Spotify, Apple Music en Deezer.

Een ideale match: HAEVN en ASUS’ ZenBook-lijn
Aan de hand van de ZenBook Pro Duo (UX581), de laptop voor creatieve professionals met secundair beeldscherm en de ZenBook 14 (UX425), het nieuwste model van ASUS, heeft het Amsterdamse muziekduo singersongwriter Marijn van der Meer en filmmuziekcomponist Jorrit Kleijnen samen met hun creatieve team de afgelopen maanden hard gewerkt om de muziekvideo te ontwikkelen. Met de nieuwe muziekvideo, Throw me a line, levert HAEVN niet alleen een nieuw audiovisueel meesterwerk af aan hun fans maar laat het ook zien wat het resultaat is van verschillende creatieve processen, waarbij de ZenBooks van ASUS een grote rol bij hebben gespeeld.

Throw me a line
In de nieuwste muziekvideo is op een filmische en dramatische manier het liefdesverhaal van een vrouw te zien. Begeleid door de gloednieuwe track: Throw me a Line worstelt de hoofdpersoon met de tweestrijd in haar liefdesleven. Kiest ze voor zekerheid of toch een avontuur? Throw me a line is nu beschikbaar op Spotify, Apple Music en Deezer en de bijbehorende clip is vandaag vanaf 20:00 uur te bekijken op YouTube.

Over de campagne
ASUS heeft deze campagne, waarbij het concept ‘Built for Brilliance’ centraal staat, in het leven geroepen om creatieve professionals het beste uit zichzelf te laten halen met behulp van de beste hardware, die speciaal voor hen is ontwikkeld. Voorafgaand aan de release van Throw me a line, geeft ASUS een kijkje achter de schermen over hoe het muziekduo HAEVN, regisseur Bram van Alphen en creatieve duizendpoot Rui Reis Maia te werk gaan om aan de hand van de ZenBook Pro Duo, ZenBook Flip 13 en de ZenBook 14 een briljant eindresultaat af te leveren in samenwerking met ASUS. Bekijk de 3 behind the scenes video’s van Throw me a line op het YouTube-kanaal van ASUS.