RuneScape onthult nieuwe combat skill genaamd Necromancy

Dinsdag 30 mei 2023 – RuneScape, de iconische MMORPG, heeft vandaag de langverwachte nieuwe combat skill Necromancy onthuld middels een gloednieuwe en ijzingwekkend trailer. De skill heet Necromancy en verandert het huidige gevechtssysteem van RuneScape. Met de nieuwe combat skill krijgen speler de kans een nieuwe speelstijl te kiezen, onafhankelijk van de Combat Triangle-constructie die momenteel beschikbaar is in de iconische MMORPG. 

Necromancy is een van de belangrijkste updates voor RuneScape in 2023. Zowel huidige, terugkerende als nieuwe spelers worden meegenomen in een diepgaand met lore gevuld verhaal waarin ze hun innerlijke duisternis omarmen en deze oude gevechtskunst leren. 

Spelers ontketenen de ondoden en voeren oorlog tegen The First Necromancer in een reeks updates zodra het nieuwe RuneScape-seizoen begint. Ze vechten tegen angstaanjagende vijanden in heel Geilinor om hun Necromancy combat, rituelen en Runecrafting-skill te perfectioneren.  

Meer informatie over de Necromancy-skill wordt op woensdag 31 mei bekendgemaakt tijdens een live Q&A-sessie met de ontwikkelaars van RuneScape.

Necromancy is gratis beschikbaar voor spelers tot level 20. Bezoek de officiële website voor meer informatie over de nieuwe combat skill. RuneScape is beschikbaar voor pc, Steam, iOS en Android. Zowel pc- als mobiele spelers van de game kunnen genieten van cross-platform-progressie en cross-play-ondersteuning.