RuneScape neemt na achttien jaar afscheid van Duel Arena en voegt nieuw landschap toe

‘Het’s Oasis’ introduceert een geheel nieuw landschap, nieuwe skilling-methodes en twee nieuwe miniquests

Bekijk hier de trailer

Dinsdag 4 januari 2022, Cambridge, VK – RuneScape neemt vandaag na achttien jaar afscheid van haar iconische Duel Arena en verwelkomt Het’s Oasis. Het’s Oasis introduceert een geheel nieuw landschap, nieuwe skilling-methodes en twee nieuwe miniquests.

RuneScape start vandaag met de Oasis Restoration. Hierin wordt de Duel Arena verwoest na een vernietigende aardbeving en moeten spelers samenwerken om de ruïnes van de arena te veranderen van een bloeddorstige vechtput in een rustige oase. Spelers moeten samenwerken om het gebied opnieuw op te bouwen door deel te nemen aan dagelijkse taken. Deze taken hebben beloningen die niet alleen gebaseerd zijn op hun eigen vooruitgang, maar op de vooruitgang van de hele community.

Helden die deelnemen aan de verjonging van het land van de voormalige arena krijgen exclusieve eventbeloningen, waaronder een nieuw krokodilhuisdier, een nieuwe titel, cosmetisch armor met woestijn-thema en het comfortabele en veerkrachtige ‘Gators’-schoeisel.

Na het twee weken durende evenement staat de vernieuwde arena bekend als ‘Het’s Oasis’. Een leer- en ontdekkingsgebied met nieuwe skill-gerelateerde content voor degenen die hun Agility-, Hunter- en Farming-skills willen verbeteren. Helden staan ook de God of Death bij in twee ‘Eye of Het’-miniquests. Hierin duiken ze Het’s Tomb in en gaan ze op zoek naar een krachtig object dat de jonge goden helpt. Deze quest maakt onderdeel uit van de Elder God Wars-saga.

De Oasis Restoration is vandaag live in RuneScape op PC, Steam, iOS en Android, inclusief cross-platform-progressie en crossplay op PC en mobiel.