RuneScape lanceert op 10 april een nieuwe quest genaamd Fort Forinthry: Unwelcome Guests

De update verwelkomt The Raptor als nieuwe Slayer Master en introduceert nieuwe Slayer-uitdagingen en wezens

Maandag 3 april 2023 – RuneScape, de iconische MMORPG, heeft vandaag Fort Forinthry: Unwelcome Guests onthuld. De nieuwe mini-quest zet het Fort Forinthry-seizoen voort met nieuwe skilling-beloningen, Slayer-uitdagingen en de introductie van een nieuwe Slayer Master genaamd The Raptor. Fort Forinthry: Unwelcome Guests is vanaf 10 april beschikbaar.

Na de gebeurtenissen in Fort Forinthry: Murder on the Border, wordt het Fort geconfronteerd met een onverklaarbare horde ondoden die door het gebied zwerven. Spelers moeten hun krachten bundelen met de nieuwe Slayer Master genaamd The Raptor om de horde te verslaan en om erachter te komen waar het nieuwe type vijand vandaan komt. In Unwelcome Guests ontmoeten spelers voor het eerst de schurkachtige necromancer Zemouregal, wiens rol in het verhaal in de komende updates wordt uitgelegd.

Fort Forinthry: Unwelcome Guests introduceert vier gloednieuwe slayer-wezens, waaronder de Fetid Zombie, Bound Skeleton, Risen Ghost en Armoured Phantom. Spelers die deze nieuwe vijanden verslaan, verdienen Slayer Trophies. Met deze Trophies krijgen spelers meer beloningen, extra buffs en een zeldzame drop van een nieuwe tweehandige magic ability.

Zoals bij alle Fort Forinthry-updates speelt ook de Construction-skill bij Unwelcome Guests een belangrijke rol in het verhaal. Spelers krijgen de mogelijkheid om een Guardhouse te bouwen dat spelers van extra buffs voor de Slayer-skill voorziet. Hieronder vallen extra schadebonussen en hogere spawn rates voor Elite-monsters.

Fort Forinthry: Unwelcome Guests is alleen speelbaar voor members. Bezoek de website voor meer informatie. RuneScape is beschikbaar op pc, Steam, iOS en Android. De game heeft cross-platform-progressie en cross-play op pc en mobiel.