De tweede content-update van WILD HEARTS introduceert de nieuwe Grimstalker

Lees het blogbericht hier voor meer informatie over deze nieuwe Kemono

Donderdag 23 maart 2023 – EA Originals en KOEI TECMO hebben vandaag de tweede gratis post-launch content-update voor de AAA-hunting game WILD HEARTS uitgebracht.

Spelers kunnen met de update een nieuwe bedreiging tegenkomen op Natsukodachi Isle, namelijk een wolfachtige Kemono genaamd Grimstalker. Dit machtige beest is verwant aan de angstaanjagende Deathstalker en heeft de mogelijkheid om zowel verschroeiende vlammen als golvende zeeën te manipuleren. Met aanvallen, bestaande uit twee elementen, moeten jagers de gesmolten rotsen en krachtige golven van deze unieke prooi bestrijden met Elemental Lanterns.

Jagers kunnen nu ook nieuwe wapens smeden uit materialen afkomstig van de Grimstalker. Sommige van deze wapens kunnen klappen uitdelen die hemel en aarde doen vergaan, terwijl andere wapens Kemono-spierkracht op formidabele wijze combineren met menselijke denkkracht. Bovendien introduceert deze update de nieuwe Fulgent Armor-set en drie nieuwe speciale quests waarmee spelers nieuwe Chat Stamps en Emotes kunnen verdienen na elke overwinning.

Maar wacht… er is meer! Houd het nieuws in de gaten voor meer informatie over de volgende content-update. Deze voegt de Murakumo (een vos die bloemblaadjes manipuleert), nieuwe wapens, een uitrustingsset, Spinning Top Karakuri, het Limit Break-systeem en extra verbeteringen/oplossingen toe aan de game.

WILD HEARTS is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S tegen een adviesprijs van € 79,99 en pc via de EA app, Steam en Epic Game Store tegen een adviesprijs van € 69,99.

Neem hier een kijkje voor de meest recente Patch Notes. Bezoek de officiële website voor meer informatie of volg WILD HEARTS op TwitterYouTube en Instagram om op de hoogte te blijven van de nieuwste updates.