Respawn kondigt Apex Legends Genesis Collection Event aan

Donderdag 24 juni 2021 – Respawn en EA hebben het nieuwe, tijdelijke Genesis Collection Event van Apex Legends uit de doeken gedaan. Van 29 juni t/m 13 juli kunnen Legends terugkeren naar de originele maps Kings Canyon (waaronder het uitermate populaire Skull Town!) en World’s Edge. Skull Town wordt tijdens het virtuele evenement ook omgetoverd tot een speciale Arena-map, samen met 24 nieuwe cosmetische items die je kunt vrijspelen.

Bekijk de officiële onthullingstrailer van het Apex Legends Genesis Collection Event

Voor een overzicht van alle activiteiten waarnaar spelers kunnen uitkijken, ga naar het volledige blogbericht hier of kijk hieronder:

  • De originele Kings Canyon en World’s Edge keren terug – Kings Canyon van Season 0 en World’s Edge van Season 3 keren tijdelijk terug in plaats van de normale Trios- en Duos-speellijsten in rouleringen van een uur. Spelers kunnen de overwinning vieren met deze iconische maps en een hot drop maken in Kings Canyon bij Skull Town. Scoor loot op de bewegende trein terwijl deze door Capital City rijdt voordat de Harvester in World’s Edge landde, en doe mee aan epische matches met meerdere teams in Fuel Depot.
  • Stap in de Skull Town Arena – Skull Town wordt tijdens het Genesis Collection Event toegevoegd aan de Arena’s-maproulering met intervallen van een uur. Spelers kunnen als Valkyrie en Pathfinder rond de torens cirkelen, of als Caustic en Wattson valstrikken neerzetten op de onderste verdieping: deze locatie biedt ruimte voor talloze tactieken en meer dan genoeg chaos.
  • Een stortvloed aan cosmetische items – Het Genesis Collection Event introduceert een beloningenpad met gloednieuwe items die je kunt verdienen, waaronder legendary Charge Rifle en EVA-8 wapenskins. Daarnaast kunnen spelers maar liefst 1600 punten per dag verdienen met uitdagingen die dagelijks tijdens het virtuele evenement worden vernieuwd. Er zijn ook uitdagingen die vier unieke badges uitkeren. Het Genesis Collection Event introduceert tevens een gloednieuwe set met 24 thematische, tijdelijke cosmetische items die tijdens de volledige duur van het virtuele evenement verkrijgbaar zijn via Genesis Event Apex Packs en voor Apex Coins of Crafting Metals. Als je alle 24 event items hebt verzameld, krijg je toegang tot de Revenant Heirloom-set.
  • Balansupdates voor Legends – Octane, Revenant, Lifeline, Bloodhound en Wattson krijgen allemaal updates die garant staan voor een geweldige tijd voor iedereen.
  • Balansupdates voor wapens – De Spitfire, 30-30 Repeater en Longbow krijgen allemaal balansupdates om het speelveld eerlijker te maken.

Vergeet niet om Apex Legends te volgen op Twitter-Instagram- en YouTube of bezoek www.playapex.com voor de nieuwste updates.