Respawn Entertainment onthult de vaardigheden van Loba in nieuwe personage-trailer

Apex Legends Season 5 – Fortune’s Favor begint morgen!

Maandag 11 mei 2020 – Morgen wordt Apex Legends Season 5 – Fortune’s Favor uitgebracht voor de PlayStation®4, Xbox One en pc. Respawn heeft verder geborduurd op het continu evoluerende achtergrondverhaal van dit veelgeprezen multiplayer-actieschietspel en introduceert nog meer content met Season 5, inclusief de nieuwe Legend Loba, de nieuwe Quests-modus, belangrijke map-wijzigingen, een gloednieuwe Battle Pass en nog veel meer.

Een nieuwe trailer, waarin je kunt zien hoe Loba haar vaardigheden tegen de concurrentie gebruikt, is te vinden in een nieuwe personage-trailer via YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=3o-qPCKnp1U

Deze sluwe, nieuwe Legend voert een vendetta tegen de angstaanjagende, schijnbaar onsterfelijke Revenant. Dit verklaart haar bloeddorst en haar vaardigheden om de vroegtijdige dood van haar familie te wreken. Na de moord op haar ouders is Loba uitgegroeid tot een beroemd lid van de beau monde overdag, en de indrukwekkendste en gevaarlijkste dief van de Outlands bij nacht. Nu is ze op zoek naar antwoorden, loot en vooral: de ondergang van Revenant.

Met Apex Legends Season 5 – Fortune’s Favor introduceert Respawn talloze nieuwe content en wijzigingen, waaronder:

  • Nieuwe Legend: Met haar krachtige teleportatie-vaardigheid kan Loba haar tegenstanders vlugger af zijn, terwijl haar passieve vaardigheid haar een voorsprong geeft tijdens het onderzoeken van loot. De ultieme vaardigheid van Loba, de Black Market, opent een one-stop-shop waarin haar squadleden de beste loot in het gebied kunnen verzamelen.
  • Missies: In deze gloednieuwe modus van Apex Legends kunnen spelers die op zoek zijn naar rijkdom, glorie en extra verhalen op schatten jagen en meedoen aan een serie PvE-quests van negen weken in Season 5.
  • Map-wijzigingen: Loba’s entree in King’s Canyon om Revenant op te sporen en te vernietigen heeft deining veroorzaakt in de arena, waardoor geliefde drop-inlocaties zoals Skull Town zijn opgeschud, en waardoor concurrenten nu op een andere manier kunnen navigeren voor hun volgende aanval of defensieve stelling.
  • Battle Pass: Een gloednieuwe Battle Pass met meer dan 100 exclusieve items, inclusief skins, Battle Pass-content en Apex Packs.
  • Ranked Leagues Series 4: Ranked Leagues Series 4 introduceert “reconnect”. Als de verbinding van spelers wordt verbroken vanwege het weer op het internet, een korte stroomstoring of een crash in het spel, kunnen ze de sessie nu opnieuw starten en laden.

Om op de hoogte te blijven van alles wat met Apex Legends te maken heeft, volg je ons op Twitter, Instagram en YouTube, of bezoek je www.playapex.com voor de nieuwste updates.