Republic of Gamers onthult ROG Phone 6-serie op 5 juli tijdens live launch event

Een grote sprong op het gebied van design en performance. Schakel in en zie de ROG Phone 6-serie in actie tijdens een showmatch, waar bekende influencers het tegen elkaar opnemen. 

Belangrijkste kenmerken:

  • Futuristisch design: De ROG Phone 6-serie steekt de ROG Phone in een nieuw, futuristisch jasje
  • Een vooruitstrevende combinatie van kracht en koeling: Betere prestaties en nieuwe koeling om gamers competitief sterker te maken
  • Showmatch: De kracht van de ROG Phone 6-serie wordt na de presentatie getoond tijdens een showmatch, waar verschillende influencers aan deelnemen

Amsterdam, 2 juni 2022 – Republic of Gamers (ROG) heeft vandaag het virtuele ROG Phone 6: For Those Who Dare-event aangekondigd. Tijdens dit event wordt de nieuwe ROG Phone 6-serie onthuld, evenals een nieuwe line-up met gaming accessoires. Tot slot komt de kracht van de ROG Phone 6-serie tot uiting in een enerverende showmatch, waar bekende influencers het tegen elkaar opnemen. Het event is online te volgen op 5 juli vanaf 14:00 uur CEST.

Hier wordt de ROG Phone 6 uit de doeken gedaan, uitgerust met de nieuwste Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 5G Platform en een AMOLED-beeldscherm van Samsung. Deze elementen worden gecombineerd met unieke ROG tuning-technologie om een indrukwekkende refresh rate van 165Hz te behalen: een mijlpaal voor smartphone-performance. Sterren van de show zijn onder andere het op het heelal gebaseerde uiterlijk van de ROG Phone 6, verschillende unieke features en bijbehorende accessoires. De brute kracht van de ROG Phone 6-serie werkt samen met een nieuw koelsysteem, zodat er mogelijkheden ontstaan die eerder niet denkbaar waren.

Kortom: het ROG Phone 6: For Those Who Dare-event staat in het teken van nieuwe technologieën, hogere snelheden en een ecosysteem van producten en accessoires die elkaar aanvullen om mobiele game-ervaringen van het hoogste niveau te creëren. Om de ROG Phone 6-serie in actie te zien kunnen kijkers na de show blijven hangen voor een exclusieve showmatch, waarin bekende influencers het tegen elkaar opnemen.

Kijk live mee als Republic of Gamers de nieuwe ROG Phone 6-serie onthult via https://rog.gg/Phone_media