RELEASEDATUM SEGA® MEGA DRIVE™ CLASSICS™ VOOR DE NINTENDO SWITCH™ BEKEND

SEGA® Europe Ltd. maakt met genoegen bekend dat de iconische retro collectie SEGA® Mega Drive Classics™ op donderdag 6 december 2018 zowel fysiek als digitaal op de Nintendo Switch™ zal uitkomen. Om deze aankondiging te vieren heeft SEGA een gloednieuwe trailer onthuld!

SEGA Mega Drive Classics is al beschikbaar voor fysieke pre-order bij geselecteerde retailers*. Nu deze geweldige klassiekers naar de draagbare Switch komen kunnen retro fans binnenkort onderweg genieten van meer dan 50 favorieten in alle genres. Titels zoals The Revenge of Shinobi, Streets of Rage 2, Gunstar Heroes, Phantasy Star II, Golden Axe, Sonic the Hedgehog en vele anderen maken allemaal deel uit van de verzameling. De release zal fans van de klassiekers een aantal nostalgische herinneringen brengen, maar met de gemoderniseerde functies is de game ook voor de nieuwe generatie om van te genieten. Online multiplayer, achievements, mirror modes, split-screen lokale coop mode, rewind en save states bieden nieuwe manieren om de klassieke toppers te spelen.

Ga voor de nieuwste informatie over SEGA en SEGA Mega Drive Classics naar www.megadriveclassics.com. Je kunt ons ook volgen op Twitter en Facebook.