Rainbow High viert het Rainbow Vision-songfestival met de release van nieuwe poppen uit drie verschillende bands

De talenten van Rainbow High verwachten voor het achtste jaar op rij de titel in de wacht te slepen, maar Shadow High zal er alles aan doen om zijn concurrenten een toontje lager te laten zingen. Wie zal de juiste snaar bij de jury raken? 

Maandag 24 oktober 2022 – Het Rainbow Vision-songfestival is losgebarsten en daarom heeft MGA Entertainment de spotlights gericht op maar liefst negen nieuwe poppen. Deze poppen zijn gebaseerd op de personages die een plek in de finale van het spectaculaire muziekfestival hebben weten te bemachtigen. Samen vormen ze drie bands met ieder een volledig eigen stijl en ze vertegenwoordigen zowel Rainbow High als aartsrivaal Shadow High.

Rainbow High zit boordevol talent 
Vanuit Rainbow High worden er twee talentvolle popgroepen naar het songfestival gestuurd om de school trots te maken. Rainbow Divas is de eerste groep en bestaat uit de stralende Diva Meline, Sabrina St. Cloud en Ayesha Sterling. De tweede groep die de eer van de school mag verdedigen heeft K-Pop als thema en heet The Royal Three. Dit drietal bestaat uit Minnie Choi, Tessa Park en Tiara Song.

Shadow High stapt uit de schaduw 
Neon Shadow is de band die het vertrouwen krijgt van Shadow High om deel te nemen aan het songfestival. In tegenstelling tot het volledig zwart-witte uiterlijk van Shadow High-poppen, combineren deze dames (Mara Pinkett, Harley Limestone en Uma van Hoose) hun schaduw-look met felle neonkleuren en ook bespelen zij zelf verschillende instrumenten.

Van de audities tot de finale: een kijkje achter de schermen
Het Rainbow Vision-festival wordt tot in detail gevolgd in de animatieserie. Hier is te zien hoe de finalisten zich hebben voorbereid en welke obstakels zij hebben moeten overwinnen om een felbegeerde plek in de finale te bemachtigen. Van de gespannen sfeer achter de schermen tot de zenuwen voor de halve finales: alles komt aan bod. Bekijk de afleveringen op het YouTube-kanaal van Rainbow High Benelux.

Prijs en beschikbaarheid
De poppen uit de Rainbow Vision-collectie zijn nu verkrijgbaar bij onder andere Bol.comIntertoysToychamp en Dreamland. Iedere pop heeft een adviesprijs van €54.99.