MMD introduceert Evnia; een nieuwe reeks monitoren van Philips

Amsterdam – 24 oktober 2022 – MMD, de toonaangevende displayspecialist en merklicentiepartner voor Philips-monitoren, kondigt de lancering van Evnia aan. Moderne gamers verwachten in toenemende mate een merk dat de diversiteit van hun smaken en verlangens weerspiegelt, terwijl hun identiteit wordt omarmd. Evnia biedt een serie monitoren met de behoeften en wensen van deze gamers in het achterhoofd.

De definitie van een typische gamer is diverser dan ooit. Echter, het stereotype dat gamen alleen voor tieners is, is nog steeds de norm. De behoefte aan een gastvrije community vereiste een merk dat elke gamer kan omarmen, zodat ze zich echt onderdeel van de groep voelen. Evnia onderscheidt zich met een uniek ontwerp van de op specs gerichte agressieve modellen. Het brengt het plezier van gamen terug, waarbij de emotionele voordelen centraal staan.

“Philips Monitors vindt dat het plezier van gamen voor iedereen toegankelijk moet zijn,” zegt Xeni Bairaktari, Global Marketing Lead en Senior Brand Manager EU bij MMD Monitors & Display. “Ons doel voor Evnia is om de gamers van vandaag de dag, in al hun diversiteit, te voorzien van de monitoren en accessoires die ze nodig hebben om het meeste plezier uit elke gamesessie te halen. Of het nu gaat om prestaties, graphics of de algehele gebruikerservaring. Evnia moedigt gamers aan om hun meest authentieke zelf te zijn en weer in contact te komen met het oorspronkelijke doel van gaming.”

Het Evnia-assortiment weerspiegelt zijn slogan: “vind de regels opnieuw uit”. Evnia voegt frisheid, premium en elegantie toe aan de mix. Hiermee doorbreken ze het bekende gaming-stereotype. Evnia geeft prioriteit aan zowel emotionele- als technische voordelen, van unieke vormfactoren tot native Ambiglow-verlichting. Het verfijnde ontwerp past in elke omgeving en is een perfecte aanvulling op de inrichting van een casual gamer lounge of een echte pc gaming set-up.

Eerste beschikbare model: Philips Evnia 34M2C7600MV
Philips Evnia-monitoren zijn de droom van elke gamer. Het stijlvolle ontwerp past bij elk interieur, terwijl de royale beeldschermen gamers uitnodigen om zich in de game te verliezen. Het eerste Evnia-model dat wordt uitgebracht is de curved Philips Evnia 34M2C7600MV-monitor. Dit model zorgt voor een bijna filmische ervaring met UltraWide Quad HD-resolutie van 3440 x 1440 pixels en HDR 1400. De mini-LED-achtergrondverlichting van de monitor met 1.152 zones zorgt voor diepere zwarttinten en helderdere witten, dankzij de verbeterde controle van de verlichting en contrastverhouding. Ambiglow draagt bij aan de algehele immersie van een game. De visuele prestaties worden door de gaming-functies geëvenaard. Zelfs de meest actievolle games zijn soepel en vloeiend dankzij een verversingssnelheid van 165Hz, ultra-lage input lag en Adaptive-Sync.

Comfort is altijd een prioriteit voor Philips Monitors en de Evnia-monitoren vormen daar geen uitzondering op. De Philips Evnia 34M2C7600MV biedt grote flexibiliteit met volledige connectiviteit van USB-C-poorten. Daarnaast beschikt deze over een KVM-switch en heeft het model een in hoogte verstelbaar standaard. De Philips Evnia 34M2C7600MV past zich aan aan de voorkeuren van gebruikers. De monitor zorgt daarmee voor gamesessies die een genot zijn voor zowel de geest als het lichaam.

De reeks aan Evnia-monitoren gaat in de toekomst nog meer prestatiegerichte producten omvatten met verschillende modellen, waaronder de 42M2N8900 (42″ OLED flat screen), 34M2C8600 (34″ QD OLED curved screen) en 27M2C5500W (27″ VA curved screen). Het aanbod wordt aangevuld met innovatieve en stijlvolle accessoires: twee toetsenborden (SPK8508 en SPK8708), twee muizen (SPK9508 en SPK9708), twee headsets (TAG5208 en TAG7208) en een muismat (SPL7508).

Prijzen en beschikbaarheid
De Philips Evnia 34M2C7600MV is vanaf december verkrijgbaar tegen een adviesprijs van € 2069.

De Philips Evnia 42M2N8900, 34M2C8600 and 27M2C5500W zijn vanaf midden januari verkrijgbaar tegen adviesprijzen van respectievelijk  € 1959, € 1849 en € 579. Alle accessoires zijn vanaf juni 2023 verkrijgbaar.

Ga voor meer informatie over de Philips Evnia-reeks naar https://www.evnia.philips