Q-dance viert twintigjarig bestaan met DEDIQATED op 8 februari 2020

Ticketverkoop start op 26 oktober; registreren kan vanaf nu op q-dance.com

Amsterdam, 30 september 2019 – Q-dance, grondlegger van de hardstyle-sound en gerenommeerd organisator van de populairste harder styles-evenementen wereldwijd, bestaat volgend jaar twintig jaar en viert dat met een eenmalig evenement genaamd DEDIQATED. Het spektakel vindt plaats op 8 februari 2020 van 12:00 tot 23:00 in het GelreDome te Arnhem. Het is het allereerste feest ooit van Q-dance dat overdag plaatsvindt op een indoorlocatie en zal geheel in het teken staan van het verleden, het heden en de toekomst van Q-dance. Samen met artiesten en fans eren zij twintig jaar vol hardstyle, hardcore, oldschool, freestyle en nog veel meer. De kaartverkoop voor DEDIQATED start op zaterdag 26 oktober; registreren kan vanaf nu op de officiële website van Q-dance.

Once in a lifetime experience
DEDIQATED wordt een once in a lifetime experience waarbij fans het allerbeste van 20 jaar Q-dance te zien krijgen op de manier die ze van Q-dance gewend zijn. Het jubileumfeest wordt slechts één keer georganiseerd en tijdens het evenement zal een groot arsenaal artiesten haar opwachting maken. Het GelreDome in Arnhem, waar al 16 keer Qlimax heeft plaatsgevonden (het grootste indoor hardstyle-evenement van Q-dance), is een geliefde locatie onder fans en de ideale plek voor deze unieke harder styles-ervaring. Naast de grootste acts, een ode aan de legendarische Q-dance stages en een knipoog naar het verleden, is DEDIQATED tevens een startschot voor de toekomst.

Wouter Tavecchio, een van de oprichters van Q-dance, kijkt ontzettend uit naar 2020: “Toen we hier in 1999 mee begonnen, hadden we grootse plannen. Na een wilde achtbaanrit heeft ons dat nu tot dit punt gebracht. We zijn ontzettend trots op hoe Q-dance samen met haar fans is uitgegroeid tot wat het vandaag de dag is. Ik kijk daarom heel erg uit om samen met onze fans en de artiesten deze mijlpaal te vieren, maar ook om te laten zien dat we nog lang niet klaar zijn met het organiseren van de mooiste en meest creatieve concepten in de hardere stijlen”.

24.000 kilo confetti en 450.000 vuurpijlen
In 1999 werd door een aantal vrienden uit Landsmeer Qlass Elite opgericht, dat in 2001 zou uitgroeien tot het nu befaamde Q-dance. Na twintig jaar met meer dan 550 feesten, 350 releases, 260 eindshows, 160 aftermovies, 24.000 kilo confetti en 450.000 vuurpijlen, viert Q-dance in 2020 haar twintigjarig bestaan. De organisatie heeft door de jaren heen naam gemaakt met feesten als Qluptempo, Houseqlassics, Qlimax, Defqon.1, Q-BASE en de meest iconische stages op diverse, nationale en internationale festivals. Defqon.1 groeide zelfs uit tot een van de drie grootste festivals in Nederland.

DEDIQATED vindt plaats op zaterdag 8 februari 2020 van 12:00 tot 23:00 in het GelreDome in Arnhem. De kaartverkoop start op 26 oktober; registreren kan vanaf nu op de officiële website van Q-dance. Hotel packages zijn vanaf zaterdag 19 oktober beschikbaar via travel.q-dance.com.