Esporters Vitesse op Innovate Experience 2019

Arnhem, 30-09-2019 – De bekende esporter Paskie Rokus en supertalent Levi de Weerd van Vitesse geven zaterdag 5 oktober van 10:00 tot 11:00 uur een FIFA-masterclass op Innovate Experience in De Melkfabriek, Arnhem. Zij nemen plaats op het speciale gamepodium.

Tom Kortbeek, directeur van Innovate: ‘Innovate Festival bestaat vijf jaar en de nieuwe gamezone op Innovate Experience is ons cadeautje aan de bezoekers. Gaming is hot. Miljoenen jongeren spelen games als FIFA en Fortnite. Ontdek in de gamezone de laatste techdemo’s van onder andere FIFA 20, Team Sonic Racing en Rocket League, volg de showmatches van de eSporters van Vitesse en kruip in een race-simulator.’

De wereld van morgen is hier
Innovate Festival zet op 3, 4 en 5 oktober het innovatieve Gelderland op de kaart. Beleef de laatste ontwikkelingen op het gebied van kunst, wetenschap en techniek. Wat heeft de toekomst voor ons in petto? Bedrijven en organisaties uit heel Gelderland komen samen op Innovate Festival om te laten zien wat ze in hun mars hebben.

Gratis toegang Innovate Experience
De Innovate Experience is op zaterdag 5 oktober in de Melkfabriek gratis te bezoeken voor iedereen. Het adres van de Melkfabriek is Nieuwe Kade 1, Arnhem.