Plants vs. Zombies™: De strijd om Neighborville Complete Edition is nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch

REDWOOD CITY, Calif. – 19 maart 2021 – Tijd om van het grasveld een slagveld te maken! PopCap Vancouver, een studio van Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA), heeft vandaag Plants vs. Zombies™: De strijd om Neighborville Complete Edition op Nintendo Switch™ uitgebracht om Neighborvilles confrontatie tussen planten en zombies in dit knotsgekke schietspel naar nog meer spelers te brengen. Plants vs. Zombies: De strijd om Neighborville Complete Edition bevat alle personages en content uit de standaardeditie voor PlayStation, Xbox en PC, plus 12 prijzenkaarten en content van na de release, allemaal bereikbaar door offline of online te spelen.

https://www.youtube.com/watch?v=jWVPfMEiXgk

Plants vs. Zombies: De strijd om Neighborville Complete Edition is bovendien de eerste EA-titel die profiteert van de mogelijkheden van de Frostbite™-engine op de Nintendo Switch, wat zorgt voor geweldige audio en fantastische visuals, die specifiek voor het platform zijn geoptimaliseerd. De Frostbite-engine is ook bijgewerkt om specifieke functies voor de Nintendo Switch te ondersteunen, zoals bewegingsbesturing en touchscreen-handelingen, waardoor een volledig naadloze ervaring ontstaat voor de tv-stijl, handheldstijl en tafelstijl.

“Onze fans hebben gevraagd om een Plants vs. Zombies-spel voor de Nintendo Switch, en we zijn blij dat we dat eindelijk waar hebben kunnen maken met de Complete Edition”, zei Melvin Teo, Producer bij PopCap Vancouver. “De updates die we aan het spel hebben aangebracht en de besturing maken er een geweldige ervaring van. Nu kunnen Nintendo-spelers meedoen aan de unieke, hilarische gameplay, of ze nu buiten de deur zijn of verbonden zijn met een groot scherm. We garanderen dat deze strijd tussen planten en zombies ze urenlang bezig zal houden.”

In Plants vs. Zombies: De strijd om Neighborville Complete Edition kunnen spelers actievolle missies spelen, epische eindbazen verslaan, blinkende medailles verzamelen en fantastische outfits vrijspelen. Daarnaast hebben spelers toegang tot alle 23 volledig aanpasbare personages, inclusief een teamspel-klasse voor elke factie en alle cosmetische voorwerpen die zijn uitgebracht. Dit alles is direct in-game te ontgrendelen, zonder dat je ervoor met echt geld hoeft te betalen. Plants vs. Zombies: De strijd om Neighborville Complete Edition-spelers hebben vele mogelijkheden. Zo kunnen zij offline spelen, kabouterbommen opblazen, op roze slijm stuiteren met drie vrienden, maar ook in een 8-tegen-8-multiplayersessie deelnemen. Daarnaast kunnen zij bewegingsbesturing op de Nintendo Switch gebruiken om te richten en krijgen zij toegang tot veel verschillende instellingen om hun speelstijl mee aan te passen.

De door PopCap Vancouver en QLOC S.A. samen ontwikkelde Plants vs. Zombies: De strijd om Neighborville Complete Edition is nu verkrijgbaar voor €39,99 op de Nintendo Switch. De nieuwste lanceringstrailer is hier te bekijken.