Kinderen kunnen ondanks de lockdown hun eigen restaurant openen

Amstelveen, 19 maart 2021 – Een van de vele dingen waar heel de wereld naar uitkijkt, is de dag dat de restaurants haar deuren weer mogen openen. Om alvast in de juiste sfeer te komen, is het mogelijk om vanaf 25 maart je eigen restaurant openen dankzij My Universe: Cooking Star Restaurant! In deze game, die voor de PlayStation 4 en de Nintendo Switch verschijnt, kan jij je restaurant van A tot Z naar eigen smaak managen.

Bekijk hier de trailer van deze smaakmakende game

Haal je braadpannen maar tevoorschijn en trek je mooiste schort aan! Als gepassioneerde chef-kok moet je vele challenges overwinnen om een echte meesterkok te worden! Overtref de verwachtingen van je gasten met originele en heerlijke recepten, stel een gebalanceerd menu samen en probeer een groeiend aantal fijnproevers te verleiden voor een bezoek aan jouw restaurant. Naarmate jouw restaurant en gerechten steeds bekender worden, ga je chef-koks van over de hele wereld ontmoeten die je helpen om de beste culinaire gerechten van verschillende internationale keukens te bereiden. Van Japan, Frankrijk en Italië tot de Verenigde Staten of zelfs India, er zijn genoeg keukens voorhanden om jouw menu een internationale dimensie te geven en de echte fijnproevers te verleiden om voor jouw restaurant te kiezen!

De volgende onderdelen helpen jou om de masterchef te worden van Cooking Star Restaurant:

  • Een uniek culinair avontuur – Leer hoe je meer dan 30 verschillende gerechten van over de hele wereld kunt bereiden en laat je adviseren door geweldige koks!
  • Talloze minigames – Beoefen verschillende kookvaardigheden door middel van minigames en doe je best om al je klanten tevreden te stellen.
  • Ontgrendel recepten – Ontgrendel nieuwe recepten en word de beste chef-kok van de stad!
  • Zorg voor je klanten – Verwelkom je klanten, besteed aandacht aan hun verzoeken om hen de best mogelijke culinaire ervaring te bieden.

My Universe: Cooking Star Restaurant zal vanaf 25 maart verkrijgbaar zijn voor de PlayStation 4 en de Nintendo Switch.

My Universe-serie
Pet Clinic Cats & Dogs en My Cooking Star Restaurant zijn onderdeel van de My Universe serie. De My Universe-serie is speciaal ontworpen voor kinderen die enthousiast zijn om in hun gedroomde volwassen leven te springen. Recentelijk verschenen ook deze titels in deze reeks: My Universe: School Teacher en My Universe: Fashion Boutique.

My Universe: School Teacher
Naar school gaan is nog nooit zo leuk geweest! Bepaal zelf hoe jij les geeft. Motiveer je leerlingen, verbeter hun resultaten en organiseer leuke activiteiten en natuurlijk ook schoolfeesten. Meer dan 15 activiteiten in 4 verschillende omgevingen: klas, proeflokaal, werkruimte en zelfs een muziekpodium!

My Universe: Fashion Boutique
Ontwerp de modecollectie van je dromen en run jouw eigen modeboetiek! Richt je showroom in volgens jouw stijl en wordt wereldberoemd met jouw kledingmerk op social media. Organiseer modeshows om jouw eigen collectie te showen op de catwalk.