PLAION Benelux opent pop-up-store van langverwachte videogame Saints Row op Utrecht Centraal

Bezoekers kunnen de game gratis uitproberen en maken kans op een unieke custom PlayStation 5 en pc

Amsterdam, woensdag 17 augustus 2022 – PLAION Benelux opent op 23 augustus om 13:00 uur een pop-up-store van de langverwachte videogame Saints Row op Utrecht Centraal. De winkel is op werkdagen geopend van 08:00 tot 20:00 en in het weekend van 10:00 tot 18:00. Alles staat geheel in het teken van de game Saints Row, die vanaf 23 augustus wereldwijd verkrijgbaar is. Bezoekers kunnen op Utrecht Centraal de game gratis uitproberen en hebben de mogelijkheid om de game aan te schaffen. Daarnaast maken bezoekers kans op grote prijzen, waaronder een unieke custom PlayStation 5 en pc van MSI. De pop-up-store sluit definitief zijn deuren op zondag 28 augustus om 18:00 uur.

Gratis Saints Row spelen
De pop-up-store bevindt zich op het treinstation Utrecht Centraal. Mensen die de winkel bezoeken, kunnen volledig gratis aan de slag met de game Saints Row. Deze is ter plaatse speelbaar op pc’s, laptops en beeldschermen van MSI. Ook kunnen ze tijdens een bezoek aan de winkel meedoen met een winactie op social media. Hiermee maken ze kans op verschillende prijzen, waaronder de game Saints Row. De hoofdprijzen zijn een unieke custom PlayStation 5 en een pc van MSI. Beide prijzen zijn te zien in de pop-up-store.

Speciale actie van Game Mania
Er is een speciale actie opgezet voor spelers die de game gelijk in huis willen halen. Bezoekers die de game in de winkel kopen bij retailpartner Game Mania, krijgen er gratis Saints Row-merchandise bij (zolang de voorraad strekt). Indien bezoekers zin hebben in een verfrissend drankje, kunnen ze terecht bij de bar van Red Bull.

De grootste Saints Row ooit
Ontwikkelaar Deep Silver heeft met deze nieuwe game de grootste Saints Row ooit gemaakt. De game lanceert op 23 augustus voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc en speelt zich af in Santo Ileso, een levendige fictieve stad in het hart van het Amerikaanse zuidwesten. Spelers kunnen een eigen personage maken, dankzij een verzameling van geavanceerde aanpassingstools. Vervolgens gaan ze als baas van ‘The Saints’ de strijd aan om controle van de stad. Saints Row wordt gekenmerkt door de grootste open wereld tot nu toe, veel verschillende wapens, over de top actie en een co-op-modus.

PLAION Benelux organiseert de pop-up-store in samenwerking met Game Mania, Red Bull, MSI, ZiVa Events, Store For Brands en Vertigo 6.