Bungie toont nieuwe uitbreiding ‘Lightfall’ tijdens Destiny 2 Showcase op 23 augustus

Woensdag 17-8-2022 – Op dinsdag 23 augustus vindt de Destiny 2 Showcase plaats op het officiële Twitch-kanaal van Bungie. Tijdens deze showcase onthult Bungie om 18:00 uur de nieuwe uitbreiding van Destiny 2 genaamd Lightfall, een nieuw hoofdstuk in de Light en Darkness-saga. Daarnaast wordt er meer verteld over Season 18, de Arc 3.0 subclass-update en meer!

De pre-show begint op dinsdag 23 augustus om 17:00 uur. De main show start een uur later om 18:00 uur. Na de Showcase vindt er een live post-show plaats met onder andere enkele ontwikkelaars van Bungie.

Deze week heeft Bungie ook de eerste informatie over de Arc 3.0 subclass-update naar buiten gebracht, inclusief inspiraties voor het design en een overzicht van de nieuwe Aspects en Fragments. Daarnaast hebben ze ook meer details vrijgegeven over elke class en hun Super abilities, class abilities en melee abilities. Kijk volgende week de Showcase op 23 augustus voor meer informatie.

Momenteel is het de laatste week van Season of the Haunted. In de H.E.L.M. is er door Calus een bericht achtergelaten voor de spelers.