PHONEBOOK KIEST VOOR SENZIE, THE RED CORNER EN VERTIGO 6 

Arnhem, 27 maart 2019 – De Nederlandse app Phonebook is dé oplossing die ervoor zorgt je contacten altijd actueel zijn. Verandert een collega, vriend of bekende zijn of haar nummer? Phonebook voert deze wijziging dan direct door in je normale contactenlijst. Hierdoor zijn dubbele contactgegevens, verouderde telefoonnummers en incomplete adresgegevens verleden tijd. Phonebook heeft gekozen voor Senzie (vormgeving en UI), The Red Corner (development) en Vertigo 6 (communicatie en marketing).

Oprichter Willem Klaassen over Phonebook “Een herkenbaar probleem voor velen is een vervuilde contactenlijst. Vol met gegevens die niet meer kloppen of dubbel zijn ingevoerd. Het idee voor de app ontstond toen ik het zoveelste WhatsApp-bericht kreeg met “Hey, ik heb een nieuw telefoonnummer”. Phonebook stelt je in staat om met een druk op de knop eenmalig te linken met een contact, om zo altijd up to date te blijven, ook als gegevens veranderd worden. Link & sync in a blink!“ Compagnon Arjan Soer over het team: “Voor de ontwikkeling en lancering van Phonebook waren we op zoek naar partijen die een gebruiksvriendelijke app met strak design in de markt konden zetten. We kwamen uit bij ontwikkelaar The Red Corner, grafisch ontwerpbureau Senzie en marketing- & PR-bureau Vertigo 6. Bedrijven die weten wat er speelt in een snel veranderende markt en daarop kunnen inspelen”. 

“De visie van Phonebook sprak ons meteen erg aan. Het op een gemakkelijke en speelse wijze organiseren van jouw contacten lost een groot probleem op. Samen met oprichters Willem en Arjan hebben we kunnen komen tot een mooi eindresultaat: een app die simpel werkt en voelt, die aan de achterkant door juiste techniek, naadloos werkt. We kijken er naar uit om het product te kunnen delen met de wereld!” aldus Sjors Snoeren co-founder en managing partner van The Red Corner.

Mike Hendrixen, oprichter van Vertigo 6, over Phonebook “Toen Willem ons benaderde waren we direct enthousiast. Phonebook lost simpel en snel een herkenbaar probleem op. We geloven in deze oplossing en gaan onze kennis en expertise op het gebied van app-marketing inzetten om deze app succesvol in de markt te zetten.” 

De app is gratis te downloaden in de Apple App Store en de Google Play Store. Kijk voor meer informatie op Phonebook.nl