Game Mania opent concept store in Den Haag

Op zaterdag 30 maart organiseert Game Mania een spectaculaire opening van de nieuwe Concept Store aan de Spuistraat in Den Haag.

Den Haag, 27 maart 2019 – Game Mania organiseerde afgelopen weekend een cosplay-optocht ter ere van de opening van hun gloednieuwe Concept Store in Den Haag. Tijdens de sfeervolle optocht werden flyers uitgedeeld om de feestelijke opening aan te kondigen en kregen mensen de kans om op de foto te gaan met personages uit hun favoriete videogames. De nieuwe Concept Store van Game Mania is de derde in zijn soort en opent op zaterdag 30 maart om tien uur ‘s ochtends zijn deuren aan de Spuistraat 64 in Den Haag.

Feestelijke opening van nieuwe Concept Store
Op zaterdag 30 maart wordt de opening van de nieuwe Concept Store op feestelijke wijze gevierd. Zo is er een meet & greet met een grote Nederlandse YouTuber, krijgen de eerste 150 bezoekers een gratis goodiebag en gaat de eerste consument die de code van de glazen kluis weet te kraken naar huis met een gloednieuwe Nintendo Switch. Bovendien kunnen bezoekers meedoen met de spannende Fortnite Challenge. Deelnemers die de befaamde “Victory Royale” weten te behalen maken kans om de hoofdprijs te winnen: een Elite Pro 2 Turtle Beach gamingheadset t.w.v. 249,99 euro. Tot slot zijn er veel scherpe kortingen op verschillende producten, zoals Red Dead Redemption 2 voor €33,-, een Xbox One S voor slechts €169,-, GTA V voor €15,- en een Afterglow LVL 3 Black headset voor €25,-. Alle acties vind je hier.

Tom Henderikx, Marketingmanager bij Game Mania, is verheugd met de nieuwe Concept Store in Den Haag: “Na het succes van de eerste twee Concept Stores zijn we ontzettend blij dat we deze derde store in Den Haag kunnen openen. Afgelopen zaterdag zijn we met cosplayers door de stad heen getrokken en toen bleek nogmaals dat Den Haag vol zit met enthousiaste gamers”.

Gamers samenbrengen door de ultieme gamebeleving
De futuristische en succesvolle concept stores zijn het resultaat van Game Mania’s nieuwe visie om gamers samen te brengen door middel van de ultieme gamebeleving. Naast het assortiment in de winkel, vinden gamers ook een touchscreen waarop ze gamereleases kunnen zien en zelfs games kunnen bestellen voor thuislevering. Game Mania biedt hiermee een nog dieper en specialistischer gameportfolio aan en is er tegelijkertijd meer ruimte op de winkelvloer om te gamen. Zo is er een grote Gameboxx-unit met een gigantisch LED-scherm waar gamers samen op kunnen spelen. Bovendien worden er allerlei gamegerelateerde evenementen georganiseerd waar gamers elkaar kunnen ontmoeten en met elkaar kunnen gamen, startend met de feestelijke opening van de Concept Store in Den Haag.

Exclusief Mortal Kombat 11 community-event
Game Mania biedt hiermee hun community gelijk nieuwe mogelijkheden. Zo is er naast de spectaculaire opening van aanstaande zaterdag, ook een exclusief preview-evenement van de game Mortal Kombat 11.Tijdens dit evenement is de game, die pas op 23 april 2019 in de winkels ligt, vroegtijdig speelbaar voor een aantal gelukkige leden uit de community.

De nieuwe Concept Store van Game Mania ligt op de Spuistraat 64, 6826 GS in Den Haag en wordt zaterdag 30 maart om 10 uur geopend. Kijk voor meer informatie over de opening op de officiële website van Game Mania.