Philips lanceert medio mei twee gloednieuwe Evnia-modellen (25M2N3200W en 25M2N5200P)

Amsterdam – 10 mei 2023 – Philips heeft vandaag laten weten medio mei twee nieuwe Evnia-monitoren te lanceren: de Philips Evnia 25M2N3200W en Philips Evnia 25M2N5200P. De twee monitoren blijven trouw aan de Evnia-filosofie (“gaming voor iedereen”) en bieden de ideale combinatie van snelle actie, meeslepende weergave en fysiek comfort. 

Belangrijkste kenmerken van de nieuwe Philips Evnia-monitoren

  • Ultrasnelle vernieuwingsfrequenties van 240 Hz (25M2N3200W) of 280 Hz (25M2N5200P)
  • Snelle VA- en IPS-panelen met reactietijden van slechts 1ms GtG
  • Lage inputvertraging voor een soepele en snelle game-ervaring
  • Altijd de optimale kleur, helderheid en contrast met SmartImage HDR-modi (25M2N5200P)
  • Optimaal comfort met een ergonomische standaard (in hoogte verstelbaar en met draai-, kantel- en draaifunctie)
  • LowBlue-modus en Flicker-free-technologie voor een beter visueel welzijn

“De Philips Evnia-reeks is de ideale keuze voor gamers die een toegankelijke, plezierige ervaring willen en hun uiteenlopende smaken en voorkeuren weerspiegelt,” aldus Xeni Bairaktari, Global Marketing Lead van Philips Monitoren en IT-accessoires. “Zowel de Philips Evnia 25M2N3200W als de Philips Evnia 25M2N5200P bieden alles wat deze gamers zoeken. Of het nu gaat om snelheid, visuele prestaties of ergonomisch comfort.”

Royale, innovatieve functies voor een optimale game-ervaring
De games van vandaag de dag zijn meeslepender dan ooit tevoren – mits de monitor het kan bijbenen. Met de Philips Evnia 25M2N3200W en Philips Evnia 25M2N5200P kunnen spelers erop vertrouwen dat elke sessie net zo soepel, snel en bevredigend verloopt als de vorige. Met verversingssnelheden van respectievelijk 240 Hz en 280 Hz blijven zelfs de meest intense actiescènes ultrasnel en ultrasoepel met heldere, nauwkeurige beelden zonder haperingen en ghosting. Gamers kunnen zich daardoor volledig laten gaan en van de game genieten. In combinatie met een lage inputvertraging en een snelle MPRT-reactie van 0,5 ms worden zelfs de snelste games nog spannender. De Philips Evnia 25M2N5200P wordt ook geleverd met een USB-hub en een reeks handige On-Screen Display-functies zoals MBR Sync, DarkBoost en Smart Crosshair voor een nog aangenamere game-ervaring.

Een passende visuele ervaring
Visuele topprestaties zijn een must. Ook hier stellen de Philips Evnia 25M2N3200W en Philips Evnia 25M2N5200P niet in teleur. De monitoren zijn uitgerust met respectievelijk een snel VA led-scherm of een snel IPS-scherm. Hierdoor leveren ze uitzonderlijk levendige en heldere beelden die niet alleen elke gamesessie verbeteren, maar ook een groot voordeel zijn bij het bekijken van foto’s, films of het gebruik van andere grafische toepassingen.

Het is moeilijk om weg te lopen van een geweldige game. Dat betekent dat het fysieke comfort optimaal moet zijn, zelfs tijdens lange speelsessies. Beide monitoren zijn uitgerust met een breed scala aan functies die het welzijn van de gebruiker verbeteren en beschermen. Zo zorgen de Philips LowBlue Mode en Flicker-Free-technologie ervoor dat ogen minder vermoeid raken. De CompactErgo-voet zorgt voor een consistent comfortabele weergave, omdat deze gekanteld, gedraaid en in hoogte versteld kan worden.

Prijzen en beschikbaarheid
De Philips Evnia 25M2N3200W en Philips Evnia 25M2N5200P zijn vanaf medio mei verkrijgbaar tegen adviesprijzen van respectievelijk € 219 en € 339.

Ga voor meer informatie over de Philips Evnia-reeks naar: https://www.evnia.philips