Oranjeheren en Oranjedames doen mee met de Ziggo eBattle F1 tijdens de HandbalNL fandag

Almere, 31 mei 2018 – De Formule 1 gekte viert hoogtijdagen en terwijl de volgende grand prix neerstrijkt in Canada, brengt Ziggo de Formule 1 naar Almere. De eerstvolgende stop van de Ziggo eBattle F1 is namelijk op 3 juni bij de HandbalNL fandag. Bezoekers van het evenement kunnen zien hoe de Oranjeheren en Oranjedames het tegen elkaar opnemen, maar ook zelf gratis proberen de snelste rondetijd neer te zetten. De snelste deelnemer van de dag gaat naar huis met een exclusieve Ziggo eBattle F1 bokaal.

Plaatsnemen, racen, winnen!
In deze virtuele wedstrijd kan iedereen proberen de snelste rondetijd neer te zetten om een plekje in de finale af te dwingen. De tien snelste coureurs worden per grand prix uitgenodigd om het in de Ziggo eBattle Bar in Hilversum tegen elkaar op te nemen. Hier veroveren de twee beste coureurs een plekje in #TeamDoornbos of #TeamCoronel. Zij maken daarna met z’n tweeën in het Formule 1 Café, live op Ziggo Sport, uit wie de winnaar wordt van de Ziggo eBattle F1 van Canada.

#TeamDoornbos of #TeamCoronel
Net als vorig jaar spelen Robert Doornbos en Tom Coronel weer een rol bij de eBattle op Ziggo Sport. Dit jaar nemen ze de rol als coach aan om de twee finalisten optimaal te laten presteren. De finalisten mogen onderling kiezen bij welk team zij zich aansluiten. De uiteindelijke winnaar van de Ziggo eBattle F1 krijgt zelfs de kans om een plekje in de Ziggo eBattle Pro League af te dwingen, waarbij een hoofdprijs van 10.000 euro kan worden gewonnen.

HandbalNL fandag
Op zondag 3 juni vindt er in het Topsportcentrum in Almere de HandbalNL fandag plaats met allerlei leuke activiteiten voor de fans van de Oranjedames en -heren. De fandag duurt van 13.00 uur tot 17.00 uur. De activiteiten die deze dag plaatsvinden zijn gericht op jeugd van 4 t/m 15 jaar. Een fandagkaartje kost €10,- voor kinderen van 4 t/m 15 jaar en voor ouders. Kinderen t/m 3 jaar zijn gratis, maar moeten wel ingeschreven worden. De online kaartverkoop duurt tot zaterdag 23:59 uur. Op zondag zijn de kassa’s geopend van 12:00 tot 14:00 en kost een kaartje €12,50.

De volledige touragenda is terug te vinden op Ziggo.nl/ebattle.