Ontwikkelaars van Dead Space storten hun hart uit over het creëren van een eervolle remake

Woensdag 28 september 2022 – Motive, een studio van Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA), heeft vandaag het eerste blogbericht uitgebracht in de “Inside Dead Space”-reeks. De studio gaat met dit blogbericht getiteld “Remaking a Classic” dieper in op het van de grond af opbouwen van de klassieker uit 2008. Hierbij wordt gebruik gemaakt van inzichten van Senior Producer Philippe Ducharme, Creative Director Roman Campos-Oriola en Technical Director David Robillard. Zij bespreken factoren die essentieel zijn voor een remake. Ook wordt besproken hoe zij de terugkeer van een iconische en geliefde game als deze benaderen, zonder dat het origineel tekort wordt gedaan.

Om het blogbericht “Inside Dead Space #1: Remaking a Classic” te lezen, ga naar: https://www.ea.com/en-gb/games/dead-space/dead-space/news/inside-dead-space-1-remaking-a-classic

Dead Space is vanaf 27 januari 2023 verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc. Verwacht meer informatie van de ontwikkelaars in aanloop naar de lancering van de game. Om op de hoogte te blijven, volg je Dead Space op FacebookInstagram, of Twitter, abonneer je op het YouTube-kanaal en bezoek je de officiële website.