ONTKETEN JE KRACHT IN DE VIP-DEMO VAN ANTHEM VANAF 25 JANUARI

Pre-order voor toegang tot de VIP-demo op 25 januari, of speel de openbare demo op 1 februari

REDWOOD CITY, Calif. – 7 december 2018 – Vandaag heeft Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) de data aangekondigd voor de VIP-demo van Anthem™ en de open demo. Fans die Anthem* pre-orderen en leden van EA Access en Origin Access** krijgen toegang tot de VIP-demo op 25 januari 2019†, en alle spelers krijgen de kans om in hun Javelins te stappen en Anthem zelf te ervaren op 1 februari 2019. Beide demo’s zullen beschikbaar zijn op Origin voor PC, Xbox One en PS4.

Spelers in de VIP-demo zijn de eerste Freelancers die het op mogen nemen tegen de gevaren in de wereld van Anthem en ze ontvangen een in-game voorwerp als dank voor hun vooruitstrevendheid.

“Het is tijd dat de fans aan de slag kunnen met Anthem en om deze ongelooflijke wereld zelf te ervaren”, zegt Mike Gamble, Lead Producer van Anthem. “We hopen dat iedereen geniet van het vliegen en vechten in deze gloednieuwe wereld, waar ons team al zo lang mee bezig is.

Gisteravond onthulde BioWare™ tijdens The Game Awards ook de nieuwste trailer voor Anthem, met de meest diepgaande blik op de villain van de game, The Monitor, en zijn grootse plannen. De trailer introduceerde ook enkele van de gevaren die op de loer liggen in de wereld en waartegen spelers het op zullen moeten nemen als ze de chaotische krachten van de Anthem der Schepping willen onderdrukken.