Old School RuneScape krijgt DMM Tournament als onderdeel van het #PlayApartTogether-initiatief

Jagex doneert £25.000 aan goede doelen. Spelers strijden om prijzen van partners Intel en Razer.

Woensdag 29 April 2020, Cambridge, VK – Old School RuneScape maakt zich klaar voor het DMM Tournament dat deze vrijdag van start gaat voor members. Dit in-game event is Jagex’ bijdrage aan #PlayApartTogether, een initiatief van de gamingindustrie dat gamers aanmoedigt om zich in te zetten voor de gezondheid van henzelf en hun gemeenschap .

Het DMM Tournament duurt een maand lang en start vrijdag 1 mei 2020 om 13:00 BST. Alle spelers beginnen met gloednieuwe karakters en strijden om zo snel mogelijk in level omhoog te gaan. DMM vindt plaats op een gevaarlijke PvP-server en als spelers worden gedood, verliezen ze aanzienlijke vooruitgang.

Na een felle openingsfase, gaan de 2000 beste deelnemers door naar de livefinale op 30 mei. Hier zullen ze tegen elkaar strijden tot er slechts 256 spelers overblijven. Deze spelers nemen vervolgens deel aan een 1v1 knockout totdat er één overwinnaar overblijft!

Naast de hieronder vermelde prijzen, doneert Jagex £25.000 aan drie partnerorganisaties voor geestelijke gezondheidszorg – CPSL Mind, The Prince’s Trust, en Rise Above The Disorder. Deze donatie is onderdeel van Jagex’ £100.000 commitment om het werk van deze organisaties te steunen tijdens de coronapandemie.

  • 1ste plaats: $1.000 USD, de Razer Ultimate Bundle (Basilisk Ultimate + Huntsman Elite + Firefly V2 + Nari Ultimate), Intel i9 9900 CPU, Intel SSD, Intel Swag Bag (Hoodie, t-shirt, muismat), 1 jaar Old School RuneScape Membership
  • 2e plaats: $500 USD, Razer BlackWidow Elite, Intel SSD, Intel Swag Bag, 1 jaar Old School RuneScape Membership
  • 3e en 4e plaats: $250 USD, Razer Kraken Ultimate + Base Station Chroma OF Viper Ultimate + Gigantus Team Razer, 1 jaar Old School RuneScape Membership
  • 5e – 16e plaats: 1 jaar Old School RuneScape Membership

Om mee te doen aan het DMM Tournament kunnen Old School RuneScape-members vanaf vrijdag 1 mei inloggen op de aangewezen DMM-servers (World 401-412).

Gamebedrijven over de hele wereld zijn samengekomen om het #PlayApartTogether-initiatief te steunen. Zij moedigen hun fans aan om hun best te doen voor hun eigen gezondheid, maar ook voor die van hun families en gemeenschappen. Je kunt meer informatie over Jagex’ steun voor het initiatief en de daarbij horende donatie van £100,000 aan hun partnerorganisaties vinden via de volgende link: https://www.jagex.com/en-GB/news/4xffq8/we-can-all-play-apart-together