Ferry Brands, Bart Kampschreur en Sebastiaan Hoogendoorn treden toe tot MT Vertigo 6

Arnhem, 29 april 2020 – Vertigo 6 maakt bekend dat Ferry Brands, Bart Kampschreur en Sebastiaan Hoogendoorn per vandaag toetreden tot het managementteam van het marketing- & PR-bureau.

Vertigo 6 startte zeven jaar geleden als eenmanszaak op een zolderkamer in Arnhem. Na de omdoping tot een besloten vennootschap in 2015, groeide het bedrijf uit tot een organisatie met 20 medewerkers en klanten in binnen- en buitenland. De afgelopen jaren zette het bureau zich op de kaart door diverse marketingprijzen te winnen, waaronder die voor het ‘Beste jonge bureau van Nederland’ (SAN, 2018) en het ‘Beste small/mid-size bureau van Europa’ (European Excellence, 2019). Ook sleepte het bedrijf enkele Cross Media Awards, Digital Communications Awards en SAN Accenten in de wacht.

Ferry, Bart en Sebastiaan zijn vaste waarden bij Vertigo 6 en hebben de ontwikkeling vanaf het begin meegemaakt. Raoul van Wijk, mede-eigenaar van Vertigo 6: “Ferry, Bart en Sebastiaan zijn een enorm waardevolle aanvulling voor Vertigo 6. Ze hebben alle drie op hun eigen manier bijgedragen aan het succes. Ondanks de huidige situatie in de wereld, gaat het erg goed met Vertigo 6 en groeien we zelfs in deze tijden nog steeds door. Deze groei biedt ons de kans nieuwe uitdagingen aan te gaan. Door Sebastiaan, Bart en Ferry toe te laten treden tot het managementteam, zijn we ervan verzekerd dat we ons kwaliteitsniveau borgen.”

Oprichter en mede-eigenaar Mike Hendrixen voegt toe: “Ik ben ontzettend blij dat Bart, Ferry en Sebastiaan zich aansluiten bij het MT en dat we de koers van Vertigo 6 de komende jaren gezamenlijk bepalen. De toetreding komt hen meer dan toe en de mix in persoonlijkheden, achtergronden, ervaring en drijfveren zorgt voor een goede balans in het managementteam. We komen met 20 man aan op een punt dat beheersbaarheid steeds belangrijker wordt. Door de vorming van het MT en de nieuwe bedrijfsstructuur houden we grip op de zaak en kunnen we gezond doorgroeien en onze huidige klanten bedienen zoals ze al jaren van ons gewend zijn.”

Vertigo 6 is een marketing- & PR-bureau dat zich specialiseert in jongerenmarketing. Het bureau is onder andere werkzaam voor Electronic Arts, ASUS, Logitech, Koch Media, New Balance, VodafoneZiggo, Run2Day en Studiekeuze123. Het werkgebied van Vertigo 6 omvat de Benelux en Scandinavië.

Meer informatie op www.vertigo6.nl