Nieuwe WILD HEARTS-trailer geeft een beter beeld van het dorp Minato

Bekijk hier de trailer

Maandag 13 februari 2023 – EA Originals en KOEI TECMO hebben vandaag een gloednieuwe trailer uitgebracht voor hun aankomende AAA-hunting game WILD HEARTS. De trailer biedt een voorproefje van Minato, het centrale dorp van Azuma en de thuisbasis van spelers.

De belangrijkste dorpelingen van Minato worden in de nieuwe trailer geïntroduceerd. Deze bondgenoten zijn cruciaal voor spelers in hun reis om de Kemono die het dorp teisteren te verslaan. Als spelers de Kemono verslaan, keren de angstaanjagende wezens zogeheten Celestial Thread uit. Deze kunnen jagers weven in verschillende items voor hun eigen doeleinden. Denk hierbij aan upgrades voor het Karakuri-craftingsysteem waarmee het dorp en de mensen van Minato behoed kunnen worden voor een catastrofe.

Lees het blogbericht hier om kennis te maken met de getalenteerde stemacteurs die de dorpelingen van WILD HEARTS tot leven brengen.

WILD HEARTS is vanaf 17 februari 2023 verkrijgbaar voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S tegen een adviesprijs van € 79,99 en pc via de EA app, Steam en Epic Game Store tegen een adviesprijs van € 69,99.

Bezoek de officiële website voor meer informatie of volg WILD HEARTS op TwitterYouTube en Instagram om op de hoogte te blijven van de nieuwste updates. De game is hier te pre-orderen.