NIEUWE STAR WARS JEDI: SURVIVOR-TRAILER ONTHULD TIJDENS STAR WARS CELEBRATION

Nieuwe Star Wars Jedi: Survivor-trailer onthuld tijdens star wars celebration

Dinsdag 11 april 2023 – Tijdens de Star Wars Celebration in Londen hebben Respawn Entertainment, Electronic Arts (NASDAQ: EA) en Lucasfilm Games een gloednieuwe gameplay-trailer uitgebracht voor Star Wars Jedi: Survivor, die vanaf 28 april verkrijgbaar is voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

Star Wars Jedi: Survivor is het langverwachte vervolg op de kaskraker Star Wars Jedi: Fallen Order uit 2019. Spelers duiken in het volgende epische hoofdstuk, met Cal Kestis als een sterkere en meer ervaren Jedi Knight in de hoofdrol. In zijn strijd tegen de groeiende dreiging van The Empire in het sterrenstelsel roept hij de hulp in van oude vrienden en nieuwe metgezellen.

Star Wars Jedi: Survivor maakt optimaal gebruik van de huidige generatie gaming-hardware en levert de ultieme cinematische Jedi-ervaring wanneer de game op 28 april wordt gelanceerd voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc. Volg de EA Star Wars-kanalen op TwitterFacebook en Instagram, of bezoek https://www.ea.com/games/starwars/jedi/jedi-survivor om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over Star Wars Jedi: Survivor.