Vertigo 6 verkozen tot beste Social & Content bureau in Emerce100

Vertigo 6 behaalt de hoogste score van 6,5 uit 7 sterren in de categorie ‘beste Social & Content bureaus van Nderland’


Ook een eerste plaats in de categorieën Beste Bureaugroep, Digital Agency Fullservice Groot, e-commerce bureaus en nog 6 andere topnoteringen voor de Happy Horizon groep 

   


Arnhem, 28 april 2023 – Marketing & PR-bureau Vertigo 6, onderdeel van Agency Happy Horizon, is verkozen tot beste Social & Content bureau van Nederland 2023 in het Emerce100 imago-onderzoek. Vertigo 6 wist als enige in haar categorie 6,5 van de 7 sterren te bemachtigen. Naast de nummer één positie in de Social & Content categorie, eindigt Happy Horizon als hoogstgenoteerde bureaugroep van Nederland. Vijf andere labels van Happy Horizon, waaronder Gracious, LEQUAL, Jelba (nu Happy Horizon B2B), Experius en Viduate scoren ook uitzonderlijk hoog.

Topscores bij labels uit de Happy Horizon Groep

Veel bedrijven uit de Happy Horizon Groep scoren erg goed in de Emerce100 2023. Niet alleen Vertigo 6 eindigt op de eerste plaats, ook Experius staat op plek een (6,5 uit 7) in de categorie beste ‘E-commercebureaus’. In de categorie ‘Digital Agency Fullservice Middelgroot’ scoort Gracious uit Den Haag hoog met zes sterren. In de categorie ‘Digital Marketingbureaus Klein’ pakt LEQUAL een top vijf positie met zes sterren. Jelba staat op een tweede plaats bij de beste ‘Digital Marketingbureaus Middelgroot’, ook met zes sterren. Viduate eindigt op een prachtige tweede plaats in de categorie ‘Videobureaus’, ook met zes uit zeven sterren.

Trots op de nummer 1 positie
“Voor ons is het is het een eerste notering in de Emerce100 en dan komen we ook nog eens binnen op de eerste plaats! De klapperrrr van de week! Hoe ontzettend vet is dat? Het lijkt maar niet op te houden. Vanaf de SAN New Kids on the Block Award in 2018 is het elk jaar raak”, zegt Mike Hendrixen, oprichter en managing director bij Vertigo 6. “Ik ben ontzettend blij voor de hele Happy Horizon groep en alle labels die zo ontzettend goed hebben gescoord. Het bevestigt voor ons nogmaals de keuze dat aansluiten bij Happy Horizon een geweldige beslissing was!”

Walter van de Wege, CEO bij Happy Horizon vult aan: “Ik ben supertrots dat Happy Horizon de hoogst genoteerde bureaugroep is dit jaar! Ieder jaar doen we zelf een klanttevredenheidsonderzoek, maar de Emerce100 is voor ons ook een belangrijke graadmeter. We zijn onze klanten erg dankbaar dat zij ons deze waardering toekennen. Ook ben ik heel blij voor Gracious, LEQUAL, Jelba, Vertigo 6, Viduate en Experius die met hun geweldige scores laten zien dat we de absolute top van Nederland zijn in meerdere disciplines! Dus wat je digitale vraag ook is, bij onze specialisten ben je altijd aan het juiste adres,” aldus Walter van de Wege, CEO bij Happy Horizon.

Waarom scoort Happy Horizon zo goed?
Van de Wege zegt: “Waar we heel sterk in zijn, is het bedenken en toepassen van slimme, creatieve en innovatieve oplossingen voor onze klanten waarmee we ook direct resultaat boeken. We zitten hierbij op het snijvlak van marketing, techniek en next level creativiteit. Bij ons kun je terecht voor de creatie én optimalisatie van je webshop, maar ook voor je socialmedia-strategie, prachtige video’s tot complete 360 graden campagnes. Wat je vraagstuk ook is; wij kennen de weg. We groeien ontzettend snel als bureaugroep en het is geweldig om te zien dat we ondanks deze groei topwerk leveren.

Voor de achttiende editie van de Emerce100 werkte de Emerce redactie opnieuw samen met het onderzoeksbureau Motivaction om te beoordelen hoe dienstverleners binnen de e-business- en online marketingbranches presteren. Ongeveer duizend bedrijven zijn beoordeeld op een zevenpuntsschaal in tientallen verschillende online rubrieken. De uitkomst is een prachtige erkenning voor winnende deelnemers, maar dient ook om consumenten te informeren over de bedrijfskwaliteit van deelnemers.

De beoordeling werd gegeven door vakmensen werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business. Deelnemende bedrijven werden onderverdeeld in verschillende categorieën en beoordeeld op meerdere richtlijnen waaronder ‘kennis/knowhow’, ‘prijs-kwaliteitverhouding’, ‘betrouwbaarheid’ en ‘flexibiliteit’. Daarnaast werd ook de Net Promoter Score (NPS) meegeteld, die laat zien in hoeverre de beoordelaars een bedrijf zouden aanraden aan vrienden of collega’s. Uiteindelijk werd een maximale score verkregen op basis van een zevenpuntsschaal.

Wil je werken met de beste bureaugroep van Nederland?

Neem contact op met onze specialisten en vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan. We bekijken graag samen met jou hoe je verder kunt groeien in digital, met je videomarketing, social en content marketing en e-commerce of waar jouw uitdaging en stip op de horizon dan ook ligt.

Happy Horizon Groep & Happy Horizon label scores in Emerce100 2023 

  • Happy Horizon – Bureaugroep – 6 sterren (eerste plaats)
  • Happy Horizon – Digital Agency Fullservice Groot – 6 sterren (eerste plaats)
  • Experius – E-commercebureaus – 6,5 ster (eerste plaats)
  • Vertigo 6 – Social en Content bureaus – 6,5 ster (eerste plaats)
  • LEQUAL – Digital Marketingbureaus Klein – 6 sterren 
  • Jelba – Digital Marketingbureaus Middelgroot – 6 sterren
  • Gracious – Digital Agency Fullservice Middelgroot – 6 sterren 
  • Happy Horizon – Digital Marketingbureaus groot – 4,5 sterren
  • Viduate – Videobureaus – 6 sterren
  • Happy Horizon – E-commercebureaus – 5 sterren

Totaal aantal sterren: 58,5 ster (!)

Download de volledige Emerce100 2023 hier: https://www.emerce.nl/knowledgebase/emerce-100-2023