Nieuwe Night on Endor-update onderweg naar Star Wars Battlefront II

Vanaf 18 april kunnen spelers een nieuwe spelmodus met tijdslimiet spelen, speciale Appearances ontgrendelen met Kristallen en/of Credits en nog veel meer in de Star Wars Battlefront II Night on Endor-update.

Begin als een Ewok en bescherm je gebied tegen indringers van het Keizerrijk, of speel als een stormtrooper die zijn best doet om aan de hinderlaag te ontsnappen, en vecht in de nacht voor controle over Endor in de nieuwe Ewok Hunt-modus.

In Ewok Hunt speel je als Ewok of als lid van een groep stormtroopers. De hinderlaag begint wanneer nietsvermoedende stormtroopers worden aangevallen door Ewoks met speren, Wisties en andere vaardigheden om hun tegenstanders uit te schakelen. Iedere stormtrooper die verslagen wordt, roept een nieuwe Ewok op. Dit gaat door tot het leger van het Keizerrijk volledig is uitgeschakeld en de Ewoks feest kunnen vieren. Maar de superieure training en vuurkracht van de stormtroopers maken het de Ewoks niet makkelijk. Spelers zijn bewapend met een arsenaal aan wapens en zaklampen om de duisternis te verbannen, en ze moeten de hinderlaag van de Ewoks afweren als ze willen overleven tot het evacuatieteam arriveert.

Als onderdeel van de release van deze maand keren Kristallen ook terug naar Star Wars Battlefront II, als een van de manieren om Appearances te ontgrendelen, waaronder Endor Leia en Endor Han. Echt geld kan uitsluitend gebruikt worden om Kristallen te kopen, die alleen ingewisseld kunnen worden voor Appearances (meer informatie over Kristallen vind je in onze Veelgestelde vragen). Credits worden verdiend door de game te spelen en kunnen ook worden ingewisseld tegen Appearances. Deze update bevat meer dan 50 extra Appearances om je eenheden mee aan te passen (meer over Appearances en zeldzaamheden, en andere details over deze update, lees je in onze Community Transmission).

Houd de EA Star Wars Blog, Twitter, Facebook en Instagram in de gaten voor het laatste nieuws of praat mee op het officiële forum.