Falcon Msdosary bekroond tot FUT Champions Cup Manchester-winnaar

Afgelopen weekend vond in Manchester de tweede qualifier in aanloop naar de FIFA eWorld Cup plaats. Hier namen de beste FIFA spelers ter wereld het tegen elkaar op en aan het einde van derde speeldag werd Musaed ‘Falcon Msdosary’ Aldossery (Saudi Arabië) bekroond tot winnaar. Falcon Msdosary domineerde de Xbox bracket en versloeg de Duitse pro Philipp ‘Eisvogel’ Schermer in de finale.

Gedurende het weekend gingen 128 van de allerbeste FIFA-spelers de strijd met elkaar aan, terwijl fans van over de hele wereld inschakelde om het spektakel te aanschouwen. Zij waren getuige van onverwacht drama, verrassende nederlagen van publiekslievelingen en de opkomst van nieuwe supersterren. De acht beste spelers op ieder platform hebben een plek bemachtigd in de FIFA 18 Global Series playoffs, die plaatsvinden in juni. Ga voor een terugblik op de FUT Champions Cup in Manchester naar de EA SPORTS FIFA 18 Global Series website. Bekijk hier de Day 1 Group Stage highlights, hier de Day 2 Bracket Stage en hier de Day 3 Finals.

Klik hier voor de Video News Release, inclusief live action b-roll, gameplay clips en foto’s van het evenement (bruikbaar in coverage)