Nieuwe gameplaytrailer onthuld voor Kingdom Come: Deliverance

Warhorse Studios en Deep Silver hebben vandaag een nieuwe gameplayvideo voor Kingdom Come: Deliverance vrijgegeven. De game wordt uitgebracht op 13 februari 2018 voor PlayStation ®4, PC en Xbox One, het alles-in-één entertainmentsysteem van Microsoft.

Bekijk de video op YouTube: https://youtu.be/OLRuW5OYBuE 

Tolstoy schreef eens: “De twee sterkste krijgers zijn geduld en tijd.” Alhoewel dit waar is voor het vechten in Kingdom Come: Deliverance, hebben zowel Bohemia als Henry, op rand van een burgeroorlog en gedreven door wraak, geen tijd te verliezen. Ze zullen een andere manier moeten vinden om te slagen.

Uiteindelijk is er slechts één manier om te slagen in Kingdom Come: Deliverance: je moet ervoor zorgen dat je uitgroeit tot een sterke krijger. Er zijn veel verschillende wegen om te bewandelen in deze meeslepende Middeleeuwse game, die meer dan 1 miljoen woorden aan achtergrondverhaal bevat. Dat is ruim twee keer de hoeveelheid die in de Lord of the Rings-saga is gebruikt!

Over Kingdom Come: Deliverance

Kingdom Come: Deliverance is een verhaalgedreven open-wereld-RPG die je onderdompelt in een episch avontuur in het heilige Romeinse Rijk. Om de dood van je ouders te wreken strijd je tegen invallende troepen, voltooi je belangrijke missies en maak je invloedrijke keuzes. Verken majestueuze kastelen, diepe wouden, levendige dorpen en talloze andere realistische omgevingen in middeleeuws Bohemen!

Kingdom Come: Deliverance wordt onder andere gekenmerkt door:

  • Een enorme, realistische open wereld. Majestueuze kastelen, enorme velden, alles weergegeven in verbluffende, hoogkwalitatieve graphics.
  • Een non-lineair verhaal. Kies zelf hoe je missies voltooid, en aanvaard de gevolgen van je keuzes.
  • Uitdagende gevechten. Op afstand, sluipend, of lijf-aan-lijf. Kies je wapens en voer tientallen combo’s uit in even spannende als meedogenloze gevechten.
  • Karakterontwikkeling. Verbeter je vaardigheden, verdien nieuwe perks en upgrade je uitrusting.
  • Een dynamische wereld. Je acties beïnvloeden de reacties van de mensen om je heen. Ga je vechten, stelen, verleiden, dreigen, overtuigen of onderhandelen? Je beslist het zelf.
  • Historische accuraatheid. Ontmoet historische personages en beleef de authentieke uitstraling van het middeleeuwse Bohemen.