EA SPORTS UFC 3: NU VERKRIJGBAAR!

Gloednieuwe G.O.A.T. Career Mode met Real Player Motion Tech zorgt voor het meest realistische MMA-spel ooit

REDWOOD CITY, Calif. – 2 februari 2018 – Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) heeft vandaag EA SPORTS UFC 3 uitgebracht. Hiermee brengt de uitgever de sensatie van mixed martial arts terug naar de console met nieuwe gameplay features en animaties, nieuwe sociale modes om vrienden uit te dagen, en een nieuwe G.O.A.T. Career-modus die zowel binnen als buiten de wereldberoemde Octagon® van UFC voor spanning zorgt. UPROXX noemt EA SPORTS UFC 3 “Intens leuk” en Bleacher Reports verklaart dat het spel “fantastisch speelt”.

“EA SPORTS UFC 3 is het meest realistische mixed martial arts-spel ooit”, aldus UFC President Dana White. “De nieuwe G.O.A.T. Career Mode geeft je de kans om van deelnemer kampioen te worden door je merk te promoten en prestaties te leveren binnen de Octagon. Dit spel heeft het allemaal.

We hebben de vechttechnieken helemaal vernieuwd met Real Player Motion Tech, en we denken dat fans het echt geweldig gaan vinden”, aldus EA SPORTS UFC 3 Creative Director Brian Hayes. “We hebben ook veel feedback van fans geïntegreerd in de nieuwe G.O.A.T. Career-modus en eigenlijk het hele spel. Het is geweldig om weer terug te zijn na twee jaar aan dit ongelooflijke spel te hebben gewerkt.”

Real Player Motion (RPM)-technologie is een revolutionaire nieuwe animatietechnologie van EA SPORTS die de lat voor beweging en gevoeligheid nog hoger legt in het EA SPORTS UFC-spel dat het beste oogt, en nu ook het beste aanvoelt. Met meer dan 5000 nieuwe animaties die volledig opnieuw zijn opgenomen en opgebouwd kunnen spelers nu in-game bewegen, aanvallen en combineren met de beste mixed martial arts-atleten ter wereld.

EA SPORTS UFC 3 introduceert ook de nieuwe G.O.A.T. Career Mode waarin de keuzes die je tijdens je carrière maakt – voor het eerst in de geschiedenis – invloed hebben op je pad naar eeuwige roem. Buiten gevechten maken spelers promotionele keuzes om een hype voor hun gevecht te creëren, fans aan zich te binden, meer geld te verdienen via grote contracten en de aandacht van de wereld op te eisen.

EA SPORTS UFC 3 borduurt voort op de populaire Knockout Mode die is geïntroduceerd in EA SPORTS UFC 2 en biedt een nieuw pakket multiplayer modes voor snelle, leuke gevechten waarin je op perfecte wijze op de vuist kunt met je vrienden: nu met commentaar van de enige echte Snoop Dogg. Mensen die op zoek zijn naar een korte sociale activiteit tussendoor kunnen zich storten in de Stand & Bang-modus, Submission Showdown-modus en de gloednieuwe Tournament Mode, waarin ze op ultieme wijze de show kunnen stelen door zo veel mogelijk tegenstanders uit te schakelen in knock-outsystemen met doorlopende schade en vermoeidheid.

EA SPORTS UFC 3 is nu verkrijgbaar voor de Xbox One en PlayStation®4. Voor meer informatie over EA SPORTS UFC 3 bezoek je https://www.ea.com/games/ufc/ufc-3.

EA Access-leden krijgen 10 procent korting als ze een digitale versie van EA SPORTS UFC 3 kopen op Xbox Live.*

Voor meer informatie over games van EA SPORTS, inclusief nieuws, video, blogs, forums en game-apps, bezoek je https://www.ea.com/games/ufc/ufc-3. Sluit je aan, deel en speel mee.