Nieuw Hyperbeat Event begint op 24 augustus in Apex Legends Mobile

Het evenement introduceert de surveillance-expert Crypto, map-updates, een nieuwe Battle Pass en nog veel meer

Maandag 22 augustus 2022 – Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben vandaag met trots een gloednieuw evenement aangekondigd voor Apex Legends Mobile. Het Hyperbeat Event is vanaf 24 augustus beschikbaar met veel nieuwe features voor spelers om te verkennen. Naast de komst van de Legend Crypto introduceert het Hyperbeat Event een gloednieuwe Ranked Split, vernieuwingen aan core gameplay-systemen, een nieuwe Battle Pass en nog veel meer.

Crypto, niet geheel onbekend bij fans van de Apex-franchise, is een briljante hacker en surveillance-expert die gespecialiseerd is in het ontrafelen van geheimen. Aan de basis van zijn vaardigheden liggen zijn luchtdrones, die zijn herzien voor Apex Legends Mobile om Crypto en nabije vijanden gedurende langere periodes te volgen. Deze drones houden zijn tegenstanders in de Apex Arena ongezien in de gaten om zodoende achter hun geheimen te komen. Echter, Crypto heeft ook veel geheimen…

In Apex Legends Mobile heeft Crypto drie belangrijke vaardigheden, waaronder:

 • Passive: Neurolink – Vijanden en vallen die de surveillance-drone detecteert, worden binnen een bereik van 30 meter gemarkeerd voor de gehele squad.
 • Tactical: Surveillance Drone – Zet een bestuurbare drone in om de omgeving te bewaken. De drone detecteert vervolgens automatisch vijandelijke squads en gevaren op het strijdveld.
 • Ultimate: Drone EMP – De drone activeert een EMP-bom die schade veroorzaakt aan schilden, vijanden vertraagt en vallen uitschakelt.

Crypto beschikt ook over een set van unieke Legend Perks, waaronder:

 • Self Destruct – Vernietigde drones exploderen na drie seconden. Hiermee vertragen en beschadigen ze vijanden als ze te dichtbij staan.
 • Hidden User – Spelers worden halftransparant tijdens het besturen van drones.
 • System Scan – De drone onthult de HP en schilden van een vijand na drie seconden scannen.
 • Shut Down – Het kan geen vijand doden, maar de Ultimate vermindert wel HP.
 • Lag Bomb – De drone kan een EMP-bom lanceren die vertraagt en schade aanricht.
 • Salvage Operation – De drone kan items ophalen.
 • Battle Adaptation – Als spelers hun Finisher gebruiken, voegen ze 100 punten toe aan hun EVO Shields.
 • Restart – Bij het gebruik van de Finisher, wordt de drone direct gerepareerd of wordt de afkoeltijd van de Ultimate met 30% verminderd.
 • Interrogator – Het gebruik van de Finisher onthult de locatie van de vijandelijke squad op de mini-map.

Het nieuwe Hyperbeat Event in Apex Legends Mobile bevat ook een aantal updates aan de Kings Canyon-map, waaronder een nieuwe Town Takeover in het Pythas Theater. Hier moeten spelers zich een weg banen door Rhapsody’s veranderende POI om hun beloning te verzilveren. Daarnaast zijn er overal in Kings Canyon nieuwe VIP-voorraadcontainers te vinden, waarmee spelers een VIP-pas kunnen verzamelen en toegang kunnen krijgen tot kratten met extra krachtige uitrustingen.

Met de release van Hyperbeat introduceert Apex Legends Mobile een nieuwe Ranked Split en extra Ranked-beloningen. Daarmee reset de game de rang zoals aan het begin van het Distortion Event: vergelijkbaar met de reset die plaatsvond aan het begin van het vorige seizoen. Verder zijn er nieuwe Ranked-beloningen beschikbaar voor de hogere rangen.

Naast al deze geweldige nieuwe content voor Apex Legends Mobile kunnen spelers uitkijken naar talloze verbeteringen. Bekijk de patch notes hier voor een volledige lijst met updates.

Apex Legends Mobile is een strategische Battle Royale met ongeëvenaarde squad-gevechten en dynamische actie die van de game een van de beste shooters ter wereld hebben gemaakt, allemaal in een mobiele-versie.

Apex Legends Mobile is nu gratis* te downloaden via de Google Play en App Store. Bezoek voor meer informatie de officiële website.

*Vaste internetverbinding vereist. Er gelden bepaalde leeftijdsbeperkingen. Bevat optionele in-game aankopen (inclusief willekeurige items).