Next-gen versie van Apex Legends nu beschikbaar

Dinsdag 29 maart 2022 – Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben vandaag de PlayStation 5- en Xbox Series X|S-versie van Apex Legends onthuld als onderdeel van de release van het gloednieuwe, tijdelijke Warriors Collection Event. Tot en met 12 april introduceert het in-game evenement tevens de terugkeer van de 9v9 Control-modus, een nieuwe Arenas-map, exclusieve cosmetische items, Crypto’s Heirloom en nog veel meer.

Bekijk de trailer van het Apex Legends Warriors Collection Event: https://youtu.be/5OUu_p16oe0

Voor een gedetailleerd overzicht van alle content omtrent het in-game evenement, kijk hieronder en in het blogbericht hier:

  • Next-gen versie – PlayStation 5- en Xbox Series X|S-spelers genieten van verbeteringen in de vorm van onder andere 4k-uitvoer, volledige 60hz-gameplay, HDR, schaduwen in hogere resolutie en grotere LOD-afstanden.
  • Control is terug – De tijdelijke 9v9-modus Control keert twee weken terug, deze keer met de toevoeging van de zogeheten Caustic Treatment in Kings Canyon.
  • De Caustic Treatment – Op het strijdveld van Kings Canyon bevinden zich nu meer tokkelbanen, skydive-lanceerders en zelfs een hovertank voor meer evenwicht en een verbeterde flow.
  • Nieuwe Arenas-map: Drop-Off – De nieuwe map steekt torenhoog uit boven de skyline van Malta bij de volledig geautomatiseerde Hammond Manufacturing Tower. Onder de codenaam Drop-Off eisen Arenas-strijders ’s nachts heimelijk deze plek op voor hevige gevechten onder de smogachtige hemel.
  • Exclusieve cosmetische items – Het in-game evenement introduceert een nieuwe set met 24 cosmetische items, waaronder skins zoals de “Synthetic Huntress” Ash Skin, “Riding Dirty” Octane Skin, “Jewel Olympus” Horizon Skin, “Combat Survivalist” Lifeline en nog veel meer.
  • Beloningen-tracker – Iedere week van het in-game evenement zijn er nieuwe beloningen te ontgrendelen. Spelers doen dit door punten te verdienen en elke dag uitdagingen aan te gaan. Het Warriors Collection Event introduceert ook een tijdelijke Stretch Challenge die vier unieke badges ontgrendeld als spelers deze voltooien.

Spelers kunnen vandaag nog aan de slag gaan met Apex Legends voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc via Origin en Steam.

Vergeet niet om Apex Legends te volgen op TwitterInstagram of YouTube of bezoek www.playapex.com voor de nieuwste updates.