NEW BALANCE VIERT SUCCESVOL LA DEBUUT KAWHI LEONARD MET LANCERING OMN1S BASKETBALSCHOEN

De OMN1S basketbalschoen is nu verkrijgbaar

Leusden, 24 oktober 2019 – New Balance viert de succesvolle debuutwedstrijd van Kawhi Leonard in Los Angeles met de lancering van de OMN1S basketbalschoen. Hiermee keert New Balance officieel terug in de wereld van het basketbal. De OMN1S is nu verkrijgbaar met gouden accenten en een ijskleurige onderkant.

De naam OMN1S is afgeleid uit het Latijnse omnis, dat “alles” betekent. Want de schoen waarmee New Balance haar terugkeer maakt in de basketbalwereld is speciaal ontwikkeld voor de moderne, positieloze speler. “Het spel is veranderd en spelers zijn veelzijder dan ooit. De OMN1S is gemaakt voor spelers als Kawhi Leonard, die alles kunnen. Hij is ontworpen volgens de filosofie van New Balance: Game speaks for itself,” zegt Jonathan Grondin, Creative Design Manager bij New Balance.

De OMN1S biedt snelheid en reactievermogen: essentieel voor kampioenen die uitblinken in positieloos spel. De FuelCell midsole maakt hoge snelheid en bounce mogelijk, waardoor spelers elk moment explosief kunnen zijn. De 3D Ultra Heel constructie en FitWeave bovenkant zorgen samen voor een langdurige, secure fit.

De OMN1S is nu verkrijgbaar via www.newbalance.com/basketball en bij selecte New Balance flagship stores in een wit met gouden colorway. Dit is de eerste van zeven exclusieve colorways die uitgebracht worden.