New Balance introduceert geavanceerde Hierro 5 trailrunschoen voor de lange adem 

Een extreem zacht Fresh Foam X tussenzool, ultieme grip door de Vibram® MegaGrip buitenzool, unieke uitstraling en nog veel meer

Maandag, 28 oktober 2019 – New Balance Royer, distributeur van het merk New Balance in de Benelux, introduceert de Hierro v5 om trailrunners hun lange afstanden runs met extra gemak te laten lopen. De stijlvolle schoen bevat de laatste technologische verbeteringen die op data zijn gebaseerd en maakt bovendien onderdeel uit van de splinternieuwe All Terrain-serie.

Herkenbare, functionele constructie
De Hierro v5 staat voor duurzaamheid, functionaliteit en stijl. De schoen is uitermate geschikt om lange afstanden (hard) te lopen in de buitenlucht. Zo is het bovenwerk bijvoorbeeld gemaakt van hoogwaardig ademend mesh materiaal, afgewerkt met een TPU coat om het vuil buiten je schoen te houden. De design-korrelige afwerking geeft de schoen een passend natuurlijke uitstraling.

Voor de lange adem
De tussenzool is vervaardigd uit Fresh Foam X materiaal om sublieme demping en comfort te garanderen. Bovendien verzekert de Vibram® MegaGrip buitenzool de trailrunner van optimale controle en duurzaamheid, ongeacht de omstandigheden en ondergrond. Hierdoor kan de drager van de schoen met meer gemak zijn grenzen verleggen en wordt diegene extra aangemoedigd om het maximale uit zijn prestaties te halen.

Vaste voet aan de grond in de wereld van trailrunners
New Balance heeft al meer dan veertig jaar ervaring als het gaat om de ontwikkeling van trailrunschoenen. De allereerste, de Trail 355, verscheen in 1977. Decennia later is het unieke aanbod van New Balance geïnnoveerd en uitgebreid, om zo te kunnen voldoen aan de verschillende eisen van trailrunners en de ondergrond waar zij op uitblinken.

Prijs en beschikbaarheid
De Hierro v5 is vanaf 1 november verkrijgbaar in verschillende colorways, voor een adviesprijs van 150 euro.