New Balance Made in UK Seizoen 1’20-collectie out now

New Balance eert Chinees Nieuwjaar met het ‘Year of the Rat’-pakket

Leusden, 29 januari 2020 – New Balance heeft zijn Made in UK Seizoen 1’20-collectie onthuld met de lancering van maar liefst vier packs in januari. Met deze nieuwe collecties in de straten van Tokio blijft het de wereldwijde relevantie van Made in UK-seizoenscollecties uitdragen.

De campagne viert het erfgoed en vakmanschap van New Balance en brengt het belang van moderne storytelling over in een stad waar de trends snel gaan en verschillende culturen kunnen infiltreren in de tradities. De campagne, die lokale creatieven en kunstenaars als onderwerp neemt, leunt op de authentieke achtergrond van Tokio. Het verbindt met de lokale jeugdcultuur, haar wereldwijde stem en hun liefde voor het unieke Made in UK product van New Balance in Japan.

De nieuwe collectie toont een levendig en divers scala aan stijlen die New Balance’s karakteristieke toewijding aan erfgoed en authenticiteit combineren met innovatie en een moderne esthetiek. Ook bevordert het de betrokkenheid van New Balance bij de productie in het Verenigd Koninkrijk bij de historische fabriek in Flimby.

New Balance eert Chinees Nieuwjaar met een frisse kijk op de 577, 1500 en de terugkeer van de 670. Al deze schoenen maken deel uit van het ‘Year of the Rat’-pakket van New Balance. De klassieke 670 is geïnspireerd op de husky rat en is uitgevoerd met een klassieke Vibram®-buitenzool. De prachtige 577 is geïnspireerd op de blauwe rat. Bovendien biedt de klassieke ENCAP-zool een sportieve look en een comfortabel draaggevoel. De versie van de 1500 is geïnspireerd door de zwarte rat.

Elke Made in UK-sneaker wordt gemaakt in de fabriek in Flimby, Cumbria, UK, en viert op unieke wijze cultuur en stijl.