NEDERLANDSE ARTIEST BAKERMAT TERUG IN DE OFFICIËLE EA SPORTS FIFA 23-SOUNDTRACK

Bekijk: Aankondiging van Bakermat in EA SPORTS FIFA 23

Bakermat scoort wederom! Met zijn zomersingle ‘Madan (King)’ is de DJ/producer voor de tweede keer opgenomen in de officiële soundtrack van EA SPORTS FIFA, the world’s game.
30 september zal FIFA 23 internationaal worden gereleased en zal ‘Bakermat – Madan (King)’ over de hele wereld te horen zijn.

AMSTERDAM – 30 September 2022 –  Lodewijk Fluttert, beter bekend onder zijn artiestennaam Bakermat, is onder andere bekend van zijn wereldhits Vandaag (One Day), BabyLiving en meest recent Baiana. De zomersingle ‘Madan (King)’ is een van zijn eerste releases op zijn eigen platenlabel Big Top Amsterdam, waarbij hij eerder dit jaar heeft getekend. ‘Madan (King)’ was deze zomer voor wekenlang de meest gebruikte sound op TikTok NL, gedraaid op radio’s over de hele wereld en is nu ook opgenomen in de officiële soundtrack van EA SPORTS FIFA 23, waardoor deze nu via de console en PC bij gamers over de hele wereld te horen zal zijn.

De afgelopen jaren heeft Bakermat veel spraakmakende momenten beleefd in zijn carrière met o.a. het wereldwijd organiseren van zijn eigen festivals, honderden miljoenen streams en internationale tours en shows. Met het uitbrengen van zijn muziek onder zijn eigen label Big Top Amsterdam, wat hij in 2016 is gestart, is hij een nieuw hoofdstuk begonnen in z’n carrière. ‘Ik ben zeer vereerd om voor de tweede keer deel uit te maken van de legendarische FIFA Soundtracks! Dat dit nu helemaal onafhankelijk met m’n eigen label is maakt het verhaal helemaal af.’ aldus Bakermat.

FIFA 23 is ontwikkeld door EA Vancouver en EA Romania en is wereldwijd verkrijgbaar vanaf 30 september 2022 voor PlayStation®4, Xbox One, en PC via Origin™ en Steam. Volg al het nieuws in de EA SPORTS FIFA community op FacebookInstagram en twitter @eabenelux. De soundtrack van Bakermat is vanaf 30 september officieel te horen in het spel, maar zie hier al een unieke preview die tot stand is gekomen tussen Bakermat, EA SPORTS, FC Twente, Big Top Amsterdam en Bluevent Group.