Mindscape kondigt Gear.Club Unlimited 2 aan met nieuwe trailer!

Geen grenzen in het vervolg op de meest complete en succesvolle racegame voor Nintendo Switch

Amstelveen, 16 augustus 2018 – Mindscape kondigt vandaag met een flitsende trailer Gear.Club Unlimited 2 aan, het vervolg op de eerste echte racegame voor Nintendo Switch. Gear.Club Unlimited 2 wordt net als zijn voorganger ontwikkeld door Eden Games en zal dit najaar exclusief uitkomen voor Nintendo Switch.

Ruim 3000 kilometer aan routes
In Gear.Club Unlimited 2 race je in meer dan 250 races, verdeeld over kampioenschappen, missies en uitdagingen. Verken maar liefst 3000 kilometer aan routes en koers door de Alpen, het Yellowstone Park, woestijnen en langs de Middellandse Zee. Gear.Club Unlimited 2 bevat ruim vijftig gelicenseerde wagens van onder andere prestigieuze merken als Porsche, Dodge, Lotus en McLaren. Je kunt bovendien je eigen garage inrichten en je auto’s naar wens aanpassen. Maak jouw auto’s in alle opzichten uniek, zodat ze aansluiten bij jouw eigen rijstijl.

Online en offline multiplayer
Samen sta je sterk! Om de allerbeste te worden in Gear.Club Unlimited 2 kun je jouw eigen Club oprichten, en kun je deze samen met je vrienden beheren. Je bent vrij om nieuwe coureurs te werven en het op te nemen tegen rivaliserende Clubs van over de hele wereld. Alleen de allerbeste coureurs krijgen de topplekken op het podium, wat recht geeft op exclusieve en speciale content. Of laat je vrienden zien wie de baas is, in de lokale multiplayermodus die tot vier spelers tegelijk laat spelen!

Een nog rijkere game
David Nadal, CEO van Eden Games vertelt: “Gear.Club Unlimited was voor ons een mooie kans om alle functies die de Nintendo Switch ons biedt aan te grijpen. Ons doel met Gear.Club Unlimited 2 is om, gebaseerd op ervaringen en feedback vanuit de community, onze spelers een nog completere racegame te bieden. Een racegame dat nog steeds de handtekening van Eden Games draagt.”

Een hoger niveau
Mark Huijmans, eigenaar van Mindscape is ook erg enthousiast over het vervolg: “Na het succes van Gear.Club Unlimited, die overigens nog steeds goed verkoopt, zijn we uiterst content dat wij Gear.Club Unlimited 2 uitbrengen. Gear.Club Unlimited 2 brengt de game naar een hoger niveau met veel leuke nieuwe features die de doelgroep zullen uitdagen. Gelukkig kunnen de spelers nu ook in Porsche rondscheuren; dat zullen de fans wel kunnen waarderen. Wij gaan de game met een uitgekiende marketingcampagne onder de aandacht brengen.”

Gear.Club Unlimited 2 wordt ontwikkeld door Eden Games en uitgegeven door Mindscape. De game is dit najaar exclusief verkrijgbaar voor Nintendo Switch.